Δευτέρα, 18/12/2017

Δείτε πώς κατάντησε ένα μοντέλο επειδή ζήτησε από τον φίλο της να χωρίσουν!

MONTELO 1Δεν είναι εύκολο να πιστέψει κανείς αυτό που έπαθε μια πανέμορφη κοπέλα, επειδή ζήτησε από τον φίλο της να σταματήσουν τις σχέσεις τους!

Δράστης είναι ο 33χρονος Παβέλ Ουσάνοβ που δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες και θύμα το εντυπωσιακό μοντέλο Αλεξάνδρα Σεράντα.

Οι δυο τους είχαν δεσμό δύο χρόνια και κάποια στιγμή, - όπως εξήγησε το μοντέλο, - του ζήτησε να χωρίσουν.«Ήταν επτά το πρωί και ετοιμαζόμουν για να πάω στη δουλειά μου. Ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι και άκουσα την φωνή του» και συνέχισε:

MONTELO 2«Μου ακούστηκε ότι ήταν ενοχλημένος και δεν ήθελα να ανοίξω την πόρτα, αλλά από την άλλη δεν μπορούσα και να το σκάσω. Τελικά αποφάσισε να του ανοίξω και μόλις μπήκε μέσα άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι».

Η Αλεξάνδρα είπε ότι, ο Παβέλ την χτυπούσε για δέκα συνεχόμενα λεπτά και εκείνη τον παρακαλούσε να σταματήσει γιατί θα την σκοτώσει. «Ωραία αυτό θέλω», της απάντησε εκείνος. Και ύστερα απ΄ αυτά η Αλεξάνδρα θα κάνει πολύ καιρό μέχρι να αναρρώσει και φυσικά μέχρι να φύγουν τα σημάδια από το πρόσωπό της.

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU

 VASILARAS FINALE Monostilo2

02 JUNIORS CHOICE FINALE 2

BASILAKI W XRISTOUGENNA

08 GLYKO PSWMI pasxa 22 a

ELEHMONHTRIA EYXES

KATSOURAKHS LPG CNG

GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

KREATAGORA new FINAL