Τετάρτη, 29/01/2020

Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος! Γάλα ανοιγμένο θεωρείται... χαλασμένο!

GALA STON KAFE Τα γραφεία της Microsoft παγκοσμίως έχουν να λύσουν το περίεργο πρόβλημα της σπατάλης του γάλακτος ή όπως το ονομάζουν οι ίδιοι της "κουλτούρας" του γάλακτος.

Εργαζόμενοι στην Microsoft, μέσω της κοινότητας "subreddit" στο reddit, δίνουν συμβουλές σε υποψήφιο για τη θέση εργασίας στα γραφεία της Εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφορικά με επικείμενη συνέντευξη του.

Η HelenAngel, υπάλληλος στα game studios της Microsoft στις ΗΠΑ, του δίνει μία βασική, όπως αναφέρει συμβουλή, "να μην είναι και αυτός ένας από τους νέους υπαλλήλου που ανοίγουν μία χάρτινη συσκευασία γάλακτος, χρησιμοποιούν λίγο για τον καφέ ή το τσάι τους και το βάζουν πίσω στο ψυγείο με ανοιχτό το καπάκι".

Επειδή προφανώς υπάλληλοι της Microsoft την έχουν... πατήσει από χαλασμένο γάλα στο παρελθόν, τώρα, μόνο όταν ένας υπάλληλος ανοίγει τη συσκευασία του γάλακτος ο ίδιος είναι σίγουρος ότι το γάλα είναι φρέσκο. Επειδή το βρίσκει ήδη στο ψυγείο το θεωρεί ληγμένο, ακόμα και αν δεν είναι και ανοίγει νέο γάλα.

Έτσι γίνεται μία τεράστια σπατάλη στα γραφεία της Microsoft σε όλο τον κόσμο, αφού κάθε υπάλληλος που βάζει γάλα στον καφέ ή το τσάι του ανοίγει νέο γάλα.

Το πρόβλημα ονομάζεται "The Orphaned Milk Carton", δηλαδή η κουλτούρα της ορφανής συσκευασίας γάλακτος.

Και άλλος χρήστης συμπληρώνει ότι το θέμα είναι υπαρκτό, ενώ δημιουργήθηκε ειδική ομάδα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα χάρτινα κουτιά γάλακτος. Το πρότζεκτ λέγεται ότι ονομάστηκε «χάρτινα κουτιά γάλακτος του Βορειοδυτικού Ειρηνικού," ως φόρος τιμής στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στην Ουάσιγκτον.

Επειδή όλα αυτά είναι ανώνυμα σχόλια στο Reddit, είναι δύσκολο να επαληθεύσει κανείς το μέγεθος του προβλήματος ή αν οι ιστορίες για το γάλα είναι troll, με την Microsoft να μην έχει σχολιάσει το ζήτημα. (newmoney)

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL