Δευτέρα, 24/06/2019

Πιστεύετε στα θαύματα; Κι όμως, αν διαβάσετε αυτή την ιστορία ίσως να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας!

MWRAKI NEOGENNHTO Λένε πολλοί πως θαύματα πλέον δεν γίνονται! Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που επιμένουν πως, γίνονται και ιδιαίτερα όταν το πιστέψεις!

Για διαβάστε, όμως, αυτή την ιστορία, και ίσως να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις γύρω απ΄ αυτό το θέμα: Όταν η 32χρονη Έρικα Νιγκρέλι, ξεκινούσε για να πάει στο σχολείο όπου δίδασκε, δεν περίμενε ποτέ τι θα της επιφύλασσε η μοίρα.

Ενώ βρισκόταν στην αίθουσα διδασκαλίας, και ενώ διένυε την 36η εβδομάδα της κύησής της, η καρδιά της σταμάτησε και τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο για να προλάβουν να σώσουν το μωράκι της. Έτσι οι γιατροί πήραν με καισαρική το μωρό από τη νεκρή μητέρα, καταφέρνοντας να σώσουν το μικρό της αγγελούδι φέρνοντάς το στον κόσμο τρεις εβδομάδες νωρίτερα.

Τότε ήταν που συνέβη το θαύμα. Ενώ η μητέρα ήταν ήδη νεκρή, μόλις οι γιατροί ξεγέννησαν το μωρό της και στράφηκαν προς το μέρος της, η καρδιά της άρχισε ως εκ θαύματος και πάλι να χτυπά.

Η μικρή Ελάϊνα, έμεινε στη θερμοκοιτίδα για περίπου 2 εβδομάδες ενώ τώρα ζει ευτυχισμένη και υγιής δίπλα στη μαμά της που χαίρει και η ίδια άκρας υγείας!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL