Δευτέρα, 24/06/2019

Τι τρέλα υπάρχει σ΄ αυτό τον κόσμο! Άφησαν 25 ημέρες νηστικό το δίχρονο αγοράκι τους, πιστεύοντας ότι είναι δαιμονισμένο, και μετά προσπάθησαν να το αναστήσουν με ειδική τελετή στο Μεξικό!

GYNAIKA PAIDI

Οι αστυνομικοί έλαβαν ανώνυμα την πληροφορία για το ζευγάρι από το Τέξας στις 26 Μαρτίου, με το αγοράκι να έχει πεθάνει από ασιτία μια εβδομάδα πριν από το τελετουργικό. Πήγαν στο σπίτι στο Balch Spings που λειτουργεί και ως εκκλησία, με τους υπευθύνους να τους ενημερώνουν πως η τελετή ανάστασης είχε πραγματοποιηθεί τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Μεξικό από τους γονείς του και άλλα μέλη του Congregacional Pueblo De Dios, με τους ερευνητές να μην τους έχουν ακόμα εντοπίσει. Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται η γυναίκα του πάστορα Aracely Meza να προσεύχεται και να διαβάζει λόγια πάνω από το σώμα του δίχρονου, ενώ του βάζει έλαια.

Ζητά από τον Ιησού να δώσει πνοή στον άτυχο Benjamin κατά τη διάρκεια της πολύωρης τελετής και ξεσπά σε κλάματα όταν το αγοράκι δεν επανέρχεται στη ζωή.

Η Aracely Meza συνελήφθη τη Δευτέρα και κρατείται μέχρι να καταβληθεί εγγύηση 100.000 δολαρίων.

Μια γυναίκα που γνωρίζει τη μητέρα του παιδιού δήλωσε πως πίστευαν ότι το παιδί ήταν δαιμονισμένο και το άφησαν χωρίς φαγητό για 25 ημέρες.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL