Παρασκευή, 24/05/2019

Τα άψογα αντανακλαστικά Έλληνα κυβερνήτη, ήταν η αιτία για να σωθεί 20 μηνών βρέφος!

 AEROSKAFOS 88Στιγμές αγωνίας έζησαν ο Έλληνας κυβερνήτης, το πλήρωμα του αεροσκάφους της πολωνικής εταιρίας Small Planet Airlines και οι 180 επιβάτες πτήσης από τη Βαρσοβία με προορισμό την Αίγυπτο, όταν ένα κοριτσάκι είκοσι μηνών σταμάτησε να αναπνέει.

Το αεροπλάνο βρισκόταν κοντά στον Κυπριακό Εναέριο Χώρο με τον Έλληνα κυβερνήτη να δηλώνει αμέσως έκτακτη ιατρική ανάγκη για αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα προκειμένου να σωθεί το βρέφος που για λίγα λεπτά δεν ανέπνεε.

Αμέσως έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και το κοριτσάκι επανήλθε για να μεταφερθεί λίγο αργότερα σε νοσοκομείο της Λάρνακας. Χαμόγελα ανακούφισης επέστρεψαν στους επιβάτες της πτήσης που παρακολουθούσαν τις προσπάθειες διάσωσης της μικρής.

Τα άψογα αντανακλαστικά του Έλληνα κυβερνήτη, η άμεση εξυπηρέτηση του αεροδρομίου, αλλά και η διευκόλυνση του Πύργου Ελέγχου για να σωθεί το κοριτσάκι συνέβαλαν στη διάσωση του βρέφους.

Ο κυβερνήτης του αεροπλάνου θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία, καθώς θεωρεί ότι έκανε απλώς το καθήκον του. (Πηγή: protothema.gr)

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL