Τρίτη, 26/03/2019

Αυτό είναι που λένε, πως "αυτός θα μας τρελάνει"! ...Συνέλαβε 9 μηνών μωράκι για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

MWRAKI 00Πακιστανός αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή συνέλαβε μωρό εννέα μηνών και το παρέπεμψε σε δικαστήριο με την κατηγορία της «απόπειρας ανθρωποκτονίας».

Ο νεότερος φερόμενος ως «κακοποιός» της χώρας Μοχάμαντ Μούσα συνελήφθη στις αρχές του Φεβρουαρίου μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια του με την κατηγορία ότι εκτόξευσε πέτρες εναντίον των υπαλλήλων εταιρείας φυσικού αερίου οι οποίοι προσπαθούσαν να βρούνε σπίτια με «πειραγμένους» καταμετρητές στα προάστια της Λαχόρης.

 Στην αναφορά που παρέδωσε ο αστυνομικός Κασίφ Μουχάμαντ χαρακτήρισε τις αντιδράσεις των κατοίκων ως «απόπειρα ανθρωποκτονίας». Ακόμα, παρέπεμψε 30 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και το μωρό, να εμφανιστούν την Πέμπτη στο δικαστήριο για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Το ανήλικο παιδί όντως εμφανίστηκε στη δίκη στην αγκαλιά του παππού του, που προσπαθούσε να καθησυχάσει τον μπόμπιρα που έκλαιγε σπαραχτικά καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

«Όλοι στο δικαστήριο αναρωτιόντουσαν πώς είναι δυνατόν να εμπλέκεται ένα μωρό σε μια δικαστική υπόθεση και τι είδους αστυνομία είναι αυτή που έχουμε», είπε ο παππούς, ο Μοχάμαντ Γιασίν, ενώ τάιζε τον μικρό εγγονό του με το μπιμπερό.

Ο δικαστής, βέβαια έκανε το λογικό και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον τυπολάτρη αστυνομικό. Επιπρόσθετα, διέταξε την απελευθέρωση του μωρού, το οποίο ωστόσο - για τυπικούς λόγους - θα πρέπει να παρουσιαστεί άλλη μία φορά στο δικαστήριο, την επόμενη εβδομάδα.

Τι άλλο μένει να δούμε άραγε;;;

(Πηγή: star.gr)

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL