Τρίτη, 26/03/2019

Ευχαριστίες του "Ωρίωνα" Παραδεισίου σ΄ όλους όσους συμμετείχαν στις "8 κατηγορούμενες"!

GYNAIKES KATHGOROUNTAI Ο πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου νέων Παραδεισίου "Ωρίωνας" ευχαριστεί τα 520 άτομα που μας τίμησαν όλες τι μέρες στις θεατρικές παραστάσεις που οργάνωσε ο σύλλογός μας, ιδιαίτερα το κ Κώστα Μανή που είναι δίπλα μας στην επιμέλεια όλων των παραστάσεων από το 2010.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις "ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΕΣ" που για άλλη μια φορά μας έδειξαν το ταλέντο που έχει η ομάδα μας...

Θα ήταν παράλειψή μας εάν σε αυτό το σημείο δεν ευχαριστήσουμε την εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Νικολάου Παραδεισίου και τον αείμνηστο πατέρα Μιχάλη Παπακωνσταντίνου που εδώ και 2 χρόνια μας παραχωρούσε την αίθουσα καθώς και τον προαύλιο χώρο του Αγίου Φανουρίου για τις πρόβες και για τις παραστάσεις.

Βέβαια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας, τα κομμωτήρια Φώτης Πανταζής και Μαρία Καλούδη που επιμελήθηκαν τα χτενίσματα,την Στεφανία Πότσου και την Εύη Καραβόλια για το μακιγιάζ. Επίσης την κ. Παναή Ευαγγελία την κ Ελένη Σπάρταλη, την κ.Λίζα Καραγιάννη , τα νερά ΝΥΜΦΗ , τον Σταυριανό Στέφανο, τον Φώτη Γιακουμάκη, το Φώτο Μάνος, τον Δημήτρη Καρακώστα και τον Σωτήρη Γιώτη που βρίσκεται σε όλες μας τις παραστάσεις στον ήχο.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL