Τρίτη, 26/03/2019

O Σύλλογος Γυναικών Λαέρμων ο Αη Γιώργης, οργανώνει την 7η ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ

GIORTH ELIASO Σύλλογος Γυναικών Λαέρμων ο Αη Γιώργης, οργανώνει την 7η ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ και σας προσκαλεί σ' αυτή την υπέροχη δράση σε ένα κατεξοχήν ελαιοπαραγωγικό χωριό, με την ελιά να αποτελεί ανέκαθεν τη βασική γεωργική δραστηριότητα και το στήριγμα της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Στα πλαίσια της γιορτής, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν παραδοσιακά προϊόντα Λαέρμων, να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα από τις γυναίκες του χωριού και υπέροχες συνταγές με ελιές από τη σχολή Μαγείρων Ρόδου και φυσικά να συμμετέχουν στις εορταστικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις!

Ειδικότερα το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέματα την βιολογική καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή ελαιολάδου, την χρήση του ελαιολάδου στην Ορθόδοξη Εκκλησία και τις παραδοσιακές συνταγές με ελαιόλαδο.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου από τις 11:00 το πρωϊ, οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στα ελιόσπιτα διαφόρων συλλόγων του νησιού μας, να βρουν και να δοκιμάσουν προϊόντα και συνταγές με ελιές αλλά και να θαυμάσουν τα χορευτικά συγκροτήματα που θα πλαισιώσουν την καλλιτεχνική γιορτή με παραδοσιακούς χορούς μέχρι αργά το βράδυ.

Ευχαριστούμε θερμά την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, τον Ο.Τ.Ε.Κ Ρόδου – Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. και όλες τις γυναίκες των Λαέρμων για τη βοήθεια τους στην προετοιμασία των παραδοσιακών εδεσμάτων.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Κ.Ε.Κ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», Δ.Ο.Π.Α.Ρ Δήμου Ρόδου, Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. Δήμου Ρόδου και την ευγενική χορηγία της ΒΑΚΑΡ Α.Ε.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL