Δευτέρα, 19/11/2018

Δημιουργία «Ανοιχτής Ομάδας» Καρναβαλιού Κρεμαστής – Μεγάλη η ανταπόκριση που υπάρχει!

KARNABALI 445 Με πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων της Κρεμαστής, που αγαπούν το χωριό τους, και παράλληλα τα πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται σ΄ αυτό, δημιούργησαν μια «Ανοιχτή Ομάδα» στο facebook μέσα στην οποία μπορεί κανείς να δημοσιεύει θέματα αλλά και βίντεο που έχουν σχέση με το Καρναβάλι της Κρεμαστής.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μα αξιέπαινη προσπάθεια, καθώς, - όπως προαναφέραμε, - μέσα απ΄ αυτό το "στέκι", ο κόσμος θα έχει, πράγματι, μια μοναδική ευκαιρία να ενημερώνεται και παράλληλα να ενημερώνει για ζητήματα του Καρναβαλιού της Κρεμαστής 2014, που, ενδεχομένως, να είναι άγνωστα στον περισσότερο κόσμο.
BOLAS KWSTAS -Αξίζει μάλιστα ν΄ αναφερθεί, ότι, στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που έγραψε για το θέμα αυτό ο Κώστας Βόλας, (από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας), επισημαίνονται τα εξής:

Καλημέρα σε όλους. Δημιουργήσαμε σήμερα την ομάδα ΚΡΕΜΑΣΤΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ που θα είναι η επίσημη σελίδα του καρναβαλιού μας για φέτος και για όλα τα επόμενα χρόνια όσο θα υπάρχει το καρναβάλι μας και όσο θα υπάρχει facebook. Όλοι θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέλη και να προσθέτουν και άλλους. Θα μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες, βίντεο και άρθρα από blogs ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Καλή μας επιτυχία!!!

KARNABALI 444

KARNABALI 446

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL