Δευτέρα, 24/04/2017

Νέα Δημοκρατία (ΝΟΔΕ Δωεκανήσου): Όχι στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας

NEA DHMOKRATIA NODE LOGOΗ Νέα Δημοκρατία συνεπής στις δεσμεύσεις της έχει δηλώσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, την θέση της για την μη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.

Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου , οι τότε βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ από τον Δεκέμβριο του 2014, κατέθεσαν τις θέσεις τους, συμπαρατασσόμενοι στο πλευρό των Δωδεκανησίων.

Πέρα από κυβερνήσεις και κόμματα ξεκαθαρίσαμε ότι πάνω από όλα προέχει το συμφέρον των νησιωτών.

Το ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα αποτελεί ευρωπαϊκό κεκτημένο και δεν πρέπει να το χαρίσουμε σε κανένα. Ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συγκρούστηκε με την Τρόικα (θεσμούς), αρνούμενος να αποδεχθεί οποιαδήποτε αλλαγή, η οποία θα ήταν καταστροφική για την οικονομία των νησιών μας.

Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την ΝΟΔΕ Κυκλάδων και την Περιφερειακή Οργάνωση Ν. Αιγαίου συμμετέχει στον κοινό αγώνα όλων των φορέων κατά της καταστροφικής πολιτικής αυτής της κυβέρνησης, η οποία θέλει να οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό τα νησιά του Αιγαίου.

Η προσωπική προβολή και οι εντυπωσιασμοί δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος. Η κατάθεση προτάσεων από τα κομματικά στελέχη είναι σεβαστή και πρέπει να κατατίθενται στα αρμόδια κομματικά όργανα και όχι μέσω Δελτίων Τύπου.

Ο αγώνας είναι κοινός και αφορά την τύχη όλων μας και σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Νατάσα Βενετοκλή

GOLD SILVER PASXA TELIKO

ARTOPOIEIO KREMASTH PASXA 2

GLYKO PSWMI pasxa 22

veludaveluda

BASILAKI WW

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

STAYROULAKHS FINAL PASXA

KREATAGORA new FINAL

 VASILARAS FINALE Monostilo2