Παρασκευή, 19/04/2019

Ο Θόδωρος Πάγκαλος αποκάλεσε... "ηλίθιους" όσους δεν τον κάλεσαν στην "Ελιά"! - Και ο Γιώργος Παπανδρέου γύρισε την πλάτη του

PAGKALOS - GAPΤην πλάτη του στο ΠΑΣΟΚ και την «Ελιά» γύρισε ο Γιώργος Παπανδρέου με την απόφασή του να μποϊκοτάρει τη χθεσινή συνδιάσκεψη του

κεντροαριστερού, σηματοδοτώντας την οριστική ρήξη με το κόμμα που δημιούργησε ο πατέρας του. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνοντας για την απόφασή του να διαχωρίσει τη θέση του από την Ελιά, κατηγόρησε τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι χρησιμοποιεί μηχανισμούς, ομάδες και παρέες που είναι έξω από την κοινωνία των πολιτών για να διατηρήσει θέσεις και αξιώματα.

Εκτός «Ελιάς» μένει και ο Θόδωρος Πάγκαλος που δεν προσκλήθηκε στην συνδιάσκεψη που ολοκληρώνεται σήμερα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ξέσπασε χαρακτηρίζοντας «ηλίθιους» αυτούς που αποφάσισαν να μην τον καλέσουν.

Με την αποστασιοποίηση του κ. Παπανδρέου και τον αποκλεισμό του κ.Πάγκαλου φαίνεται ότι ξεκίνησαν οι τριγμοί στο συνεργατικό πολιτικό σχήμα της «Ελιάς» προτού καλά-καλά σχηματοποιηθεί η οργάνωση...

Ο κ. Παπανδρέου έκανε ξεκάθαρο κάλεσμα σε όλα τα στελέχη που αυτοχαρακτηρίζονται παπανδρεϊκοί, τους «αγωνιστές» που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις, όπως τους χαρακτήρισε, να είναι έτοιμοι για να προχωρήσουν στην επαναδημιουργία της δημοκρατικής παράταξης. Το γεγονός ότι όλοι οι ευνοούμενοί του και όλοι οι λεγόμενοι κηπουροί έχουν αποστασιοποιηθεί από το σημερινό ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι κάτι είναι στα σκαριά. Υπουργός των κυβερνήσεων του με τον οποίο συνομίλησε το protothema.gr δήλωσε ότι ο Γ. Παπανδρέου θα επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Το ίδιο πρόσωπο υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός ελέγχει περίπου 16 βουλευτές από το σύνολο της κοινοβουλευτικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ.

Πάγκαλος: «Ηλίθιοι» όσοι με απέκλεισαν από τη συνδιάσκεψη της «Ελιάς»

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν πήγε ο κ. Παπανδρέου, μπορώ να σας πω γιατί δεν πήγα εγώ: Δεν με κάλεσαν και θεωρώ ότι με απέκλεισαν για κάποιο λόγο, τον οποίο δεν γνωρίζω», δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Θέλω να επισημάνω πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που αποφάσισαν να μη με καλέσουν, γιατί δεν είναι δυνατόν να με ξέχασαν. Γιατί αν με καλούσαν και δεν πήγαινα, θα έπρεπε να δικαιολογηθώ γιατί δεν πήγα, ενώ τώρα πρέπει να δικαιολογηθούν αυτοί που δεν με κάλεσαν», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

«Θεωρώ ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με απέκλεισε, κατόπιν αυτού είμαι εκτός Ελιάς», συμπλήρωσε. (Πηγή: protothema.gr)

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL