Παρασκευή, 19/04/2019

Οι αποφάσεις που πήρε η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στη χθεσινή της συνεδρίαση

NODE DWDEKANHSOU 8Συνεδρίασε χθες, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με θέμα την αποτίμηση του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Η πρόεδρος κ. Νατάσα Βενετοκλή αναφέρθηκε αναλυτικά στα αποτελέσματα της Δωδεκανήσου όπου η Νέα Δημοκρατία διατήρησε τις δυνάμεις της και παρά το γεγονός ότι ήρθε 2ο κόμμα με μικρή διαφορά, αύξησε τις δυνάμεις της κατά 0,50% στο σύνολο του Νομού σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2012.

Η κ. Βενετοκλή αναφέρθηκε αναλυτικά στα αποτελέσματα για κάθε νησί όπου η Ν.Δ. αναδείχθηκε 1ο κόμμα -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και τόνισε πως σε τοπικό επίπεδο, η Ν.Δ. θα ασκήσει εποικοδομητική, σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολιτευτική πολιτική, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα που αφορούν το Νομό μας.

Στη συνεδρίαση παρέστη και ο επανεκλεγείς βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στη ΝΟΔΕ για τα αποτελέσματα της Δωδεκανήσου και έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία της παράταξης. Στην τοποθέτησή του, ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε στη γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της ενότητας της παράταξης, η οποία θα αποτελέσει πόλο σταθερότητας για την χώρα.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν επίσης, οργανωτικά θέματα τόσο για τη ΝΟΔΕ όσο και για τις Τοπικές Οργανώσεις.

Για τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Η πρόεδρος
Νατάσα Βενετοκλή

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL