Παρασκευή, 19/04/2019

Το "who is who" των υποψηφίων: Μάτσης Σάββας

MATSHS SABBASΜε την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή νέων, αξιόπιστων και μαχητικών ανθρώπων μας δίνεται η δυνατότητα να προσπαθήσουμε για την επίλυση των σύγχρονων, σύνθετων προβλημάτων.

Η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών ως απότοκος της κρίσης δεν πρέπει να γίνει αφορμή και απαρχή της παραίτησης των ενεργών πολιτών από τη διαμόρφωση του μέλλοντός τους.

Συμμετέχουμε, συναποφασίζουμε και συνδιαμορφώνουμε όλα αυτά που μας αφορούν σήμερα και αύριο με ευθύνη και για τις επόμενες γενιές. Το περιβάλλον, οι φυσικοί πόροι, η ποιότητα στα έργα αλλά και η κοινωνική συνοχή και προστασία των αδύνατων συμπολιτών μας πρέπει να είναι η αιχμή των δράσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την επόμενη περίοδο.

Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Nοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη να μετάσχω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» θεωρώντας ότι η εμπειρία, η ευθύτητα και η ανθρωπιά του, σε συνδυασμό με την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητά του, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επίτευξη αυτών των στόχων».

Με Εκτίμηση
Σάββας Μάτσης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο –Αρχιπέλαγος Δημιουγίας»

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL