Δευτέρα, 27/05/2019

Τριαντάφυλλος: "Μουτσινά χαλάρωσε λίγο. Ο Ζαχαράτος ειρωνεύεται τον τόπο μου, τη Ρόδο μου, και θα τον άφηνα χωρίς να του απαντήσω;"

TRIANTAFYLLOSΔεν "χαρίζεται" ο Ροδίτης τραγουδιστής Τριαντάφυλλος. όσοι κάποιοι συνεχίζουν να τον προκαλούν, τόσο αυτός τους απαντά και μάλιστα με τρόπο που αποτελεί..."είδηση" για τα αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης!

Η νέα "κόντρα" ξέσπασε με τον Νίκο Μουτσινά. Μετά την μεταμφίεση του Κώστα Δόξα στο Your Face Sounds Familiar, και τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του γνωστού ερμηνευτή, καθώς θεώρησε ότι τον προσέβαλαν, τόσο ο Κώστας Δόξας, όσο και ο Τάκης Ζαχαράτος από την πλευρά της κριτικής επιτροπής, ήρθε η αντιπαράθεση με τον Νίκο Μουτσινά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής μέσα από το "Δέστε τους", σχολίασε την αντίδραση του Τριαντάφυλλου λέγοντας, ότι: «Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι ούτε η Μαρινέλλα, ούτε ο Ρέμος. Μπορεί στην εποχή του που είχε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία, να ήθελαν κάποιοι να του μοιάσουν, αλλά αυτή τη στιγμή έχω την αίσθηση ότι έχουν αλλάξει τα πρότυπα, και θέλουν να είναι κάτι άλλο».

Ωστόσο, δεν άργησε να έρθει και η απάντηση από την πλευρά του τραγουδιστή, ο οποίος πάλι από το Facebook, δήλωσε: «Μουτσινά χαλάρωσε λίγο. Ο Ζαχαράτος ειρωνεύεται τον τόπο μου, τη Ρόδο μου, και θα τον άφηνα χωρίς να του απαντήσω; Ε όχι ρε και τη Ρόδο μας! Ντροπή πια. Έχετε ξεφύγει τελείως ορισμένοι. Φτάνει, ως εδώ πια...»

Θα υπάρξει συνέχεια; Θα το δούμε!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL