Δευτέρα, 27/05/2019

"Επίθεση" στον Σπύρο Παπαδόπουλο από τραγουδίστρια που δεν την κάλεσε σε εκπομπή του!

PAPADOPOYLOS SPYROS oΗ εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", το περασμένο Σάββατο, ήταν αναμφισβήτητα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς είχε αφιέρωμα στον αξέχαστο λαϊκό τραγουδιστή Στράτο Διονυσίου.

Όμως, δημιουργήθηκε μια σοβαρή παρεξήγηση, καθώς, ανάμεσα στους καλεσμένους τραγουδιστές (τα αδέλφια Διονυσίου, ο Μαργαρίτης, ο Αδαμαντίδης και άλλοι), δεν προσκλήθηκε η Μαρίνα Βλαχάκη, που  επί 10 χρόνια ήταν συνεργάτης του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου.

Έτσι, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, "επιτέθηκε" στον Σπύρο Παπαδόπουλο γράφοντας τα εξής: 

«Αγαπητοί μου φίλοι θέλω να σας ευχαριστήσω γι" άλλη μια φορά για την αγάπη σας. Με αυτήν επιβιώνω επαγγελματικά. Κατά καιρούς με ρωτάτε γιατί εξαφανίζομαι, να η απόδειξη και φυσικά μιλάω για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπου έγινε αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου και καμιά αναφορά δεν έγινε στο δικό μου όνομα, ξέροντας ότι η πορεία μου στο ελληνικό τραγούδι είναι αναμφισβήτητα και αναπόσπαστα συνδεδεμένη με τον Στράτο Διονυσίου επί δέκα σχεδόν συναπτά έτη. Κάποιοι επειδή έτσι τους βολεύει και προσπαθούν να το ακυρώσουν εξαφανίζοντάς με. Αν ήσασταν στη θέση μου πώς θα το χαρακτηρίζατε κ. Σπύρο Παπαδόπουλε; Αυτή είναι η δουλειά μου, αυτή είναι η ιστορία μου και από αυτήν βιοπορίζομαι. Καταλάβατε κύριε Σπύρο Παπαδόπουλε;»

Και για του λόγου το αληθές:

BLAXAKH

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL