Δευτέρα, 27/05/2019

Τους θυμόσαστε; Οι θρυλικοί ΑΒΒΑ από τη Σουηδία ξανασυναντήθηκαν χθες βράδυ σε μια "ελληνική" βραδιά!

ABBA2Είναι ένα από τα συγκροτήματα με τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία και η αντοχή τους στο χρόνο είναι ακόμα ένα στοιχείο που τους χαρακτηρίζει. Οι θρυλικοί ΑΒΒΑ από τη Σουηδία ξανασυναντήθηκαν

χθες βράδυ για τα εγκαίνια εστιατορίου στη Στοκχόλμη, όπου οι θαμώνες θα τρώνε απολαμβάνοντας ένα σόου βασισμένο στα τραγούδια της μπάντας.

Οι 65 χρονών σήμερα Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, 70, Benny Andersson, 69 και Anni-Frid Lyngstad, 70 ετών, είχαν ξαναβρεθεί μαζί το 2008 όταν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Mamma Mia!» που ήταν βασισμένη στο ομώνυμο μιούζικαλ.

ABBA3Το συγκρότημα ήταν αρχικά απρόθυμο στη δημιουργία μιούζικαλ που θα περιλάμβανε τα τραγούδια τους όπως τα Mamma Mia!, Dancing Queen, Take a Chance on Me, Money Money Money, Knowing Me Knowing You και The Winner Takes It All. Αλλά το σόου ήταν τόσο επιτυχημένο που έκανε παγκόσμια τουρνέ και παρουσιαζόταν στο Broadway για 14 χρόνια.

Το εστιατόριο στο οποίο το φαγητό θα συνοδεύεται από τη μουσική τους είναι το Nikos Taverna στην περιοχή Tyrol, και έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να θυμίζει μια βραδιά σε ελληνική ταβέρνα της Σκοπέλου, όπου γυρίστηκε η ταινία.

Τους θαμώνες περιμένει μπουφές τριών πιάτων με μεσογειακές γεύσεις ενώ καλλιτέχνες θα τραγουδούν και θα χορεύουν στους ρυθμούς των ΑΒΒΑ. Το πρόγραμμα υπόσχεται «ριψοκίνδυνα νούμερα, Έλληνες θεούς, σερβιτόρους που φλερτάρουν και πιθανώς τον Ζορμπά και ένα- δύο ούζα».

Το κόστος εισιτηρίου ξεκινά από περίπου τα 140 ευρώ.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL