Δευτέρα, 19/11/2018

Η Ρόδος πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης, μαζί με τη Λυών της Γαλλίας, το Μάντσεστερ της Αγγλίας, το Πόρτο στην Πορτογαλία και το Σπλιτ της Κροατίας!

RODOS - TREIS MYLOI 8"Τα πιο γαλανά νερά που έχετε δει, περιβάλλουν την πόλη της Ρόδου", λένε οι συντάκτες της Huffington Post, που την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο όμορφες, αλλά «υποτιμημένες» πόλεις στην Ευρώπη, που δεν πρέπει να παραλείψει να επισκεφθεί κανείς.

 

Θέση στη λίστα αυτή έχουν η Λυών της Γαλλίας, το Μάντσεστερ της Αγγλίας, το Πόρτο στην Πορτογαλία και το Σπλιτ της Κροατίας.

Στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα, θα δείτε αρχαίους δρόμους, ρωμαϊκά ερείπια, μεσαιωνικά κάστρα και βυζαντινά μνημεία. Στην καινούρια πόλη πάλι, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ αλλά και μια καταπληκτική παραλία. Ιδιαίτερη μνεία και στο λιμάνι στο Μανδράκι, που πρέπει να δουν από κοντά οι επισκέπτες, λέει η Huffington.

Διαβάστε περισσότερα:

http://www.protothema.gr/travelling/article/362861/rodos-anamesa-stis-poleis-tis-europis-pou-den-prepei-na-hasete-leei-i-huffigton-post/

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL