Κυριακή, 21/04/2019

"Κρεμαστενό άρωμα" είχε η υποδοχή των Αυστριακών Συνταξιούχων που ήρθαν σήμερα στο νησί μας

SYNTAKSIOYXOI1 Μεγάλη υποδοχή επεφύλαξαν στα group των Αυστριακών Συνταξιούχων που αφίχθηκαν στο Διεθνή Αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου για τέταρτη κατά σειρά εβδομάδα την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία

με τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Ρόδου.

Τα επτά αεροπλάνα της εταιρίας Austrian Airlines μετέφεραν και πάλι συνολικά 1.500 επιβάτες από τη Βιέννη, το Ίνσμπρουκ και το Γκραντς της Αυστρίας. Οι φίλοι της Ρόδου διαμένουν σε ξενοδοχεία των περιοχών Φαληρακίου και Ιξιάς και έρχονται στη Ρόδο μέσω του tour operator «Senioren Reisen» που έχει αναλάβει την ευθύνη των διακοπών τους, γενικός Διευθυντής του οποίου είναι ο κύριος Otto Spall.

FTAKLAS IAKWBOS Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, η Αερολιμενάρχης κυρία Ξανθή Κριτσινέλια, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κύριος Σέργιος Αϊβάζης, ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού κύριος Μπάμπης Παλογιαννίδης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κυρία Βεατρίκη Σέρβου, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού κυρία Αναστασία Σαββιού, Σέβα Τσίμπλη και Βλάσης Φακιόλης, η προϊσταμένη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Τύπου του Δήμου Ρόδου κυρία Μαρία Καραμπίνη και από πλευράς Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Α.Π. και μέλος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κύριος Σάββας Παγωνάκης.

SYNTAKSIOYXOI2Η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου έπαιζε μουσική ενώ τα μέλη του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος Κρεμαστής «Χορευτές του Αιγαίου» ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της Ρόδου και μοίραζαν το παραδοσιακό ροδίτικο μελεκούνι στους τουρίστες που ήταν χορηγία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Επίσης μοιράστηκαν χάρτες της Ρόδου στους επισκέπτες και ως δώρα δύο συσκευασίες που περιείχαν ρίγανη και τσάι του βουνού, προσφορά του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Το κλίμα μέσα στην αίθουσα αφίξεων ήταν χαρούμενο και γιορτινό και οι Αυστριακοί επισκέπτες της Ρόδου δήλωσαν κατενθουσιασμένοι και συγκινημένοι από την πρωτοβουλία αυτή.

Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του συγκεκριμένου προγράμματος, δήλωσε τα εξής: 

SYNTAKSIOYXOI3

«Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διακοπών των Αυστριακών Συνταξιούχων ολοκληρώνεται με επιτυχία την ερχόμενη εβδομάδα με την άφιξη του τελευταίου γκρουπ.

Σήμερα καλωσορίζουμε μαζί με τους φίλους Αυστριακούς επισκέπτες μας και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Συνταξιούχων και πρώην Υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας κύριο Karl Blecha με τον οποίο μας συνδέει μία ειλικρινής φιλία.

Τις ημέρες της παραμονής του στη Ρόδο θα έχουμε συναντήσεις εργασίας προκειμένου το πρόγραμμα αυτό να εφαρμοστεί και τις επόμενες τουριστικές περιόδους.

SYNTAKSIOYXOI4 Η έλευση των φίλων Αυστριακών κατά τους μήνες που η τουριστική κίνηση στη Ρόδο είναι ελάχιστη, θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση της επίτευξης του μεγάλου μας στόχου, που είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο νησί μας. Τους καλωσορίζουμε λοιπόν στη φιλόξενη Ρόδο μας και τους ευχόμαστε καλή διαμονή».

Ο κύριος Karl Blecha έχει τιμηθεί δύο φορές για τη δράση του από τη Δημοκρατία της Αυστρίας με τη χρυσή τιμητική διάκριση που απονέμεται στις εξέχουσες προσωπικότητες της Αυστρίας για τις υπηρεσίες τους στη χώρα.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL