Δευτέρα, 19/11/2018

Σύνδεση Τιράνων με Ρόδο με πτήσεις τσάρτερ για τουρίστες υψηλής οικονομικής στάθμης

PAPAVASILEIOU GJODENDAI1Με την πρόεδρο των τουριστικών πρακτορείων Jona Travel & Key Tours των Τιράνων, Elona Gjondedai συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου-Βακιάνη.

Κατά τη συνάντηση των δύο γυναικών οριστικοποιήθηκε

η απευθείας σύνδεση της Ρόδου με τα Τίρανα με μία πτήση τσάρτερ εβδομαδιαίως. Οι πτήσεις ξεκινούν στα τέλη Ιουνίου και θα εκτελούνται με airbus 174 θέσεων της Aegean μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου.

Το τουριστικό πρακτορείο Jona Travel & Key Tours που απευθύνεται σε τουρίστες υψηλής οικονομικής στάθμης, δραστηριοποιείται ήδη στην Χαλκιδική και την Κέρκυρα και επέλεξε τη Ρόδο για την επέκταση της παρουσίας του στην ελληνική τουριστική αγορά. Πέρα από την Ελλάδα δραστηριοποιείται στην Αττάλεια της Τουρκίας, στην Αίγυπτο, στο Ντουμπάι κλπ.

Στόχος είναι-ανάλογα με τα αποτελέσματα της αναγνωριστικής αυτής πρώτης χρονιάς-να αυξηθούν στο μέλλον οι εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Ρόδο.
Σημειώνεται ότι αυτή η συνεργασία εντάσσεται στην προσπάθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το άνοιγμα των νέων τουριστικών αγορών.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL