Τρίτη, 22/10/2019

Ένας «αγνώριστος» Φοίβος, και παίζοντας με τα "πιτσιρίκια" του, πέρασε νικηφόρα από την Λέρο! Στη "σέντρα", βγάζει το Δ.Σ. της ομάδας ποδοσφαιριστή "για σοβαρό παράπτωμα"!

IMG 7062Όχι μόνο χρησιμοποίησε αρκετά νέα παιδιά, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην ομάδα, αλλά είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, ούτε αλλαγή δεν είχε για να κάνει σήμερα η ομάδα του Φοίβου στη Λέρο!

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, στην θέση του σέντερ φορ αγωνίστηκε ο αναπληρωματικός... τερματοφύλακας Φαρμάκαλης, ενώ «αναγκάστηκε» να παίξει και ως αλλαγή ο τραυματισμένος ποδοσφαιριστής Πομπού. 

Ωστόσο, όλοι οι παίκτες, πιάνοντας καλή απόδοση, και παίζοντας ένα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, η ομάδα του Φοίβου κατάφερε και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 3-1. Γκολ που πέτυχαν οι Δράκος, ο Μαΐλλης με κεφαλιά-ψαράκι (ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αξιώτη που η μπάλα βρήκε το δοκάρι), και ο τραυματίας Πομπού. 

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αύριο ή μεθαύριο θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ο Σαλαμαστράκης, για «απρεπή», όπως έγινε γνωστό, συμπεριφορά! Κι  απ΄ ότι ακούγεται το παράπτωμά του είναι αρκετά σοβαρό και δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί

Σε κάθε περίπτωση, ο Φοίβος σήμερα, ύστερα από την αλλαγή στόχων, αποφάσισε να χρησιμοποιεί νέους παίκτες (μέχρι και ο 17χρονος Χαράλαμπος Κορκίδας χρησιμοποιήθηκε)! Και βέβαια είναι κάτι που αναμένεται να βρει σύμφωνους τους περισσότερους οπαδούς και φίλους της ομάδας!

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL