Τρίτη, 12/11/2019

Ακριβά θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός την ημίωρη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό!

paoΜε ποινή αποκλεισμού της έδρας του για τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο συνολικού ύψους 38.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. 400 ευρώ η τιμωρία στον Σπανούλη

Πιο συγκεκριμένα, ακριβά θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός την ημίωρη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Κι αν αυτό δεν προκύπτει από το συνολικό ύψος των προστίμων που του επιβλήθηκαν και δεν υπερβαίνουν τα 38.500 ευρώ, σίγουρα δεν ισχύει το ίδιο και για το δεύτερο σκέλος της τιμωρίας τους.

Στους «πράσινους» επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για τρεις αγωνιστικές, την οποία το «τριφύλλι» θα εκτίσει σε ένα ματς της κανονικής περιόδου και δύο παιχνίδια των πλέι οφ. Αυτό σημαίνει πως στο επικείμενο νέο ραντεβού (εφόσον δεν συμβεί κάτι απίστευτο και δεν συναντηθούν οι δυο τους στους τελικούς της Α1) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί με κόσμο τους «ερυθρόλευκους».

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε και στον Βασίλη Σπανούλη πρόστιμο 400 ευρώ για την κίνηση του (το... περίφημο «Δεν ακούω») χαρακτηρίζοντάς την «παράπτωμα που δεν κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό».

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL