Πέμπτη, 14/12/2017

Να προσέξουμε λίγο τον γιορταστικό διάκοσμο στους δρόμους για να δώσουμε "ζωντάνια" την περίοδο των γιορτών ** Στολίζεται η Ιαλυσός

IALYSOS DIAKOSMOS 0 Δεν είναι λίγες οι φορές που κάτοικοι του νησιού μας, αλλά και καταστηματάρχες παραπονούνται κάθε περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για το γεγονός ότι, "ξεχάστηκε"

η περιοχή μας καθώς δεν τοποθετείται γιορταστικός διάκοσμος σε σημεία κεντρικά που να δίνει έναν όμορφο τόνο στην αγορά αλλά και στους κατοίκους.

Καλό, λοιπόν, θα είναι, οι υπεύθυνοι που αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν το γιορταστικό διάκοσμο στους δρόμους, να προσέξουν τις περιοχές για να νοιώσουν οι συμπολίτες μας όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Πιο "ζωντανά"!

Πάντως, στην Ιαλυσό, από χθες ξεκίνησε ο στολισμός των δρόμων με «αστεράκια», «αγγελούδια», «κεράκια», κι όλα εκείνα τα οποία αναμένεται να προσδώσουν μια όμορφη εικόνα στην περιοχή.

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε πως στην Ιαλυσό ετοιμάζονται να υποδεχθούν τις γιορτές μ΄ ένα πλούσιο γιορταστικό πρόγραμμα με αποκορύφωμα την «ζωντανή φάτνη».

IALYSOS DIAKOSMOS 1

IALYSOS DIAKOSMOS 2

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU

 VASILARAS FINALE Monostilo2

02 JUNIORS CHOICE FINALE 2

BASILAKI W XRISTOUGENNA

08 GLYKO PSWMI pasxa 22 a

ELEHMONHTRIA EYXES

KATSOURAKHS LPG CNG

GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

BOLAS 16 MONOSTHLO

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

KREATAGORA new FINAL