Πέμπτη, 12/12/2019

Σαν σήμερα: Ένα 8χρονο κοριτσάκι που έκανε περήφανους όλους τους κατοίκους της Κρεμαστής! Κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην Ενόργανη Γυμναστική!

MELPOMENH TSOUKALA 9Ένα 8χρονο κορίτσι, η αθλήτρια Μελπομένη Τσουκαλά του Μιχαήλ και της Νεκταρίας, κατάφερε κι έκανε περήφανους όχι μόνο τους συγγενείς της, και τους φίλους της, αλλά και ολόκληρο το χωριό της, την Κρεμαστή.

Συγκεκριμένα, η μικρούλα Μελπομένη, μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής, ύστερα από μια επίπονη προσπάθεια κατάφερε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους στους διασυλλογικούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθησαν στην Αθήνα, την 1η Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα κορίτσι, που εδώ και τρία χρόνια προπονείται στο άθλημα της ενόργανης στο Γυμναστήριο Βιοκίνηση. Η αγάπη της στο άθλημα, αλλά κυρίως η επιμονή της, αποτέλεσαν αιτία για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους διασυλλογικούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθησαν στην Αθήνα, προχθές, 1η Ιουνίου.

Εκείνο, πάντως, που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η 8χρονη Μελπομένη είναι η πρώτη αθλήτρια ενόργανης από τη Ρόδο που συμμετέχει σε αγώνες και κατακτά μετάλλιο, και σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία και τιμή για το νησί μας.
Είναι βέβαιο, ότι το ίδιο αισθάνονται και οι δάσκαλοί της στο Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες θα της αποστείλουν και σχετικό συγχαρητήριο.

Τα topika-nea.gr, συγχαίρουν την μικρούλα Μελπομένη, τους γονείς της, και όλους γενικά τους συγγενείς της, και ιδιαίτερα τον παππού της Τάσο, που είναι βέβαιο ότι θα πετά στους «επτά ουρανούς» από την χαρά του!

 

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL