Δευτέρα, 27/01/2020

Ένας χρόνος (με προβλήματα) πέρασε από τότε που ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος στην οδό Παπαγιάννη στην Κρεμαστή!

PAPAGIANNH IMG 4704Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η προηγούμενη δημοτική αρχή, στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει τους κατοίκους της Κρεμαστής (βέβαια πλησίζαν και οι ευρω-εκλογές!), ασφαλτόστρωσε στο "τάκα- τάκα", έναν από τους κεντρικότερους εσωτερικούς δρόμους του χωριού, την οδό Παπαγιάννη.

Μόνο που η βιασύνη της, ή, αν θέλετε, οι "γρηγοράδες" για να τελειώσουν αυτές οι εργασίες προκάλεσαν αρκετά προβλήματα χωρίς να ενδιαφερθεί κανείς στη συνέχεια για να τα επιλύσει!

Και βέβαια, δικαιολογημένα οι κάτοικοι φωνάζουν και διαμαρτύρονται όλο αυτό το διάστημα, χωρίς, όμως, να "ιδρώνει" κανενός το αυτί!

Και το "ωραίο"; Ήδη ο δρόμος έχει... σκαφτεί, (πιθανότατα από κάποιο κοινωφελή Οργανισμό), μ΄ αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί λακκούβες και να κινδυνεύουν όχι μόνο οι πεζοί αλλά και οι οδηγοί να υποστούν κάποιο ατύχημα.

PAPAGIANNH IMG 4705Ας αναλάβει, λοιπόν, πρωτοβουλία το Τοπικό Συμβούλιο της Κρεμαστής κι ας απαιτήσει "εδώ και τώρα", από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου να στείλουν, επιτέλους, ένα συνεργείο προκειμένου να επιλύσει τα προβλήματα που δημιούργησαν οι "γρηγοράδες" των εργολάβων!

Άλλωστε, είναι αστείο σ΄ έναν κεντρικό δρόμο οι οδηγοί να σταματούν για να περάσουν με βήμα "σημειωτόν" πάνω από τις σχάρες (που βρίσκονται πολύ χαμηλότερα του οδοστρώματος), ή να βάζουν... γαλότσες για να περάσουν από την οδό Σωκράτους στην οδό Παπαγιάννη!

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL