Κυριακή, 26/01/2020

Έ ρε... τυχεροί που είναι οι Ροδίτες! Άραγε θα μας... θυμούνται μετά τις εκλογές;

EISODOS MANDRAKIOY@ Έ ρε... "τυχεροί" που είμαστε οι Ροδίτες! Σχεδόν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων που διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή έχουν προγραμματίσει να περάσουν από το νησί μσς! Μέλι έχουμε;

@ Βέβαια, το ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα τρώμε "με χρυσά κουτάλια" αυτό μην το αμφισβητείται! Γι΄ αυτό πετάξτε από τώρα τα... μπακίρικα προκειμένου να τα αντικαταστήσετε με χρυσά, (ας είναι και... αργυρά!).

@ Τελικά, ανάμεσα στους υποψήφιους που διεκδικούν την ψήφο των Δωδεκανησίων είναι και μερικοί - μερικοί "εξυπνάκηδες"! Και ας κάνουν το... "κορόιδο"! Μόνο που θα πρέπει να τους πληροφορήσουμε πως "έχουν γνώση οι φύλακες"! Κι ας μην έχουν την αίσθηση πως μια ζωή θα κοροϊδεύουν συνεχώς τον κόσμο!

@ Το τι εκφοβισμός των πολιτών παρατηρείται αυτές τις μέρες, είναι πραγματικά, κάτι το απίστευτο! Και δεν είναι μόνο αυτά που ακούμε από πλευράς πολιτικών, που, σώνει και καλά, όλοι θα μας σώσουν, και πως οι "άλλοι" θα μας καταστρέψουν, αλλά είναι και κάποιοι παρατρεχάμενοί τους που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να γράφουν καθημερινά τι θα υποστεί η χώρα μας αν εκλεγεί ο ένας, ή ο άλλος, ή ο.... τρίτος!

@ Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αυτές τις μέρες δεν θέλουν να διαβάζουν, ν΄ ακούνε, και να βλέπουν ο,τιδήποτε έχει σχέση με τις εκλογές αφού, όπως υποστηρίζουν, "κανένας δεν λέει την αλήθεια"!

@ "Μας έχουν... φλομώσει στα παραμύθια", μας είπε χαρακτηριστικά ένας συντοπίτης μας! "Μας έχουν κάνει να μην αισθανόμαστε Έλληνες αλλά πολίτες άλλης χώρας. Και μόλις περάσουν οι εκλογές θα έχουν ξεχάσει και τις "εξαγγελίες" τους αλλά και τον κόσμο που δεν ξέρει πλέον τι του επιφυλάσσει το αύριο".

@ Και κάτι ακόμη (που αποτελεί κοινό μυστικό): Ο περισσότερος κόσμος είναι ήδη αποφασισμένος τι θα ψηφίσει! Όπως επίσης και πολλοί εκείνοι που δεν θέλουν να ψηφίσουν! Αν τώρα κάποιοι καταφέρουν να μεταπείσουν τους "αναποφάσιστους" "με γεια τους και χαρά τους"!

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL