Σάββατο, 25/01/2020

Απόλυτα δικαιολογημένη η επισήμανση συντοπιτών μας: «Δηλαδή, τόσο καιρό μας κορόϊδευαν οι καταστηματάρχες;»

PROSFORESΤο τελευταίο διάστημα, πυκνώνουν τα διαφημιστικά μηνύματα πολλών επιχειρήσεων (σ΄ όλη την Ελλάδα), που καλούν τους καταναλωτές να διαθέσουν πολύ λιγότερα χρήματα προκειμένου ν΄ αγοράσουν διάφορα είδη που πουλάνε.

Και βέβαια, το εντυπωσιακό, πραγματικά, γεγονός έχει να κάνει με το ότι έχουν "κατεβάσει" τις τιμές των προϊόντων (οικιακές συσκευές, ρουχισμό, τρόφιμα, κλπ), σε ποσοστά άκρως δελεαστικά! Προκλητικά, θα μπορούσε να πει κανείς!

Διότι, για παράδειγμα, όταν από την αξία μιας τηλεόρασης, ή ενός υπολογιστή, αφαιρείς 100-150 ευρώ, δεν μπορείς να μην εντυπωσιαστείς! Δεν μπορείς να μην το σκεφθείς!

Αλλά δεν μπορείς, όμως, να μην εκφράσεις και το απολύτως δικαιολογημένο ερώτημα: «Δηλαδή, τόσο καιρό οι καταστηματάρχες μας κορόιδευαν; Κέρδιζαν τόσα πολλά χρήματα σε βάρος των καταναλωτών;»!

Και το πιο ωραίο έχει να κάνει με το ότι, όταν πριν λίγο καιρό ζητούσες απ΄ αυτούς τους ανθρώπους να κατεβάσουν την τιμή έστω και 30-40 ευρώ, σου απαντούσαν μ΄ εκείνα τα γνωστά: «Δεν βγαίνω», «δεν γίνεται», «20 ευρώ μόνο βγάζουμε», και άλλα τέτοια... όμορφα!

Και τώρα μόνο... τζάμπα δεν τα δίνουν! Και φανταστείτε ακόμη πόσα βγάζουν!

Εν πάση περιπτώσει, έχουν δίκιο να τα επισημαίνουν όλα τα προαναφερόμενα συντοπίτες μας, πολλοί από τους οποίους πιστεύουν ότι, «αν συνεχιστεί η ίδια "αποχή" των καταναλωτών, οι τιμές θα πέσουν κι άλλο»!

Έστω κι αν οι καταστηματάρχες δεν... «βγαίνουν»!

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL