Σάββατο, 25/01/2020

Νίκος Παυλίδης: "Μια σύγχρονη κοινωνία στην Ελλάδα της κρίσης και των δυσκολιών απαιτεί ενότητα και συνεργασίες" - Τι αναφέρει για την Γέφυρα Κρεμαστής

PAYLIDHS photoΤην δική του άποψη για τα όσα συνέβησαν, αλλά κι εξακολουθούν να συμβαίνουν στο Γεφύρι της Κρεμαστής, επισημαίνει ο πρώην τοπικός σύμβουλος της Κρεμαστής, κ. Νίκος Παυλίδης (φωτογραφία).

Συγκεκριμένα, ο κ. Παυλίδης για το θέμα αυτό επισημαίνει τα εξής:

Μια σύγχρονη κοινωνία στην Ελλάδα της κρίσης και των δυσκολιών απαιτεί ενότητα και συνεργασίες. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στις πόλεις-χωριά όπου οφείλουμε να είμαστε πολύ κοντά στις χαρές, στις λύπες αλλά και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Τα Τοπικά Συμβούλια στους Καλλικρατικούς δήμους έχουν χαρακτήρα γνωμοδοτικό. Είναι πασίγνωστο για κάποιον που θέλει να συνεργαστεί ότι δεν έχουν εκχωρηθεί ουσιαστικές αρμοδιότητες και γι αυτό αποδυναμώθηκαν τα μέρη έξω από το κέντρο.

Η συνεργασία που απαιτεί ο Καλλικράτης ανάμεσα στις κοινότητες με μηχανήματα, προσωπικό και υπηρεσίες δε μπορεί να εφαρμοστεί για γνωστούς λόγους και μικροπολιτικές. Η γέφυρα Κρεμαστής, το άθλιο πλέον αυτό κατασκεύασμα, το επικίνδυνο και αντιαισθητικό ως είσοδος της Κρεμαστής είναι βέβαιο πως δεν άρεσε σε κανένα.

Στην προηγούμενη θητεία είχε γίνει συντήρηση στα πέδιλα έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στατικό. Το Τοπικό Συμβούλιο τότε ανέδειξε αυτό το πρόβλημα και με πιέσεις προς την περιφέρεια κάποια στιγμή έγινε. Δεν υπήρχαν δυνατότητες να γίνει από αυτό.

Επίσης γινόντουσαν ενέργειες επί σειρά σχεδόν τριών ετών για την ανακατασκευή της, τον καθαρισμό του ποταμού, την πεζοδρόμηση και συντήρηση της όχθης (ζαρζανέτια) αλλά και την αποναρκωθέτηση.

Υπάρχουν έγγραφα αλλά ασκήθηκαν και πολλές πιέσεις προς κάθε τομέα που μπορούσε να αναλάβει.

Ακόμα όπως όλοι γνωρίζουμε τεχνική εταιρία ανέλαβε την ανακατασκευή της γέφυρας μεταξύ των δύο εκλογών και όπως αποδεικνύεται ήταν ιδιαίτερα ελλιπής και γι' αυτό ακόμα δεν προχώρησε.

Αυτό ναι ήταν για το θεαθήναι και για την εύκολη συλλογή ψήφων. Όλο αυτό το διατυπώνω γιατί δε μπορεί να πέφτει το ρεύμα και να απευθυνόμαστε στον ΟΤΕ.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ποιος μπορεί να κάνει τί και αν δε μας αρέσει προκαλώ-προσκαλώ τη νεολαία που θα αποτελέσει την αυριανή κοινωνία να μπει στη μάχη, να αλλάξει ότι δεν αρέσει και να σταματήσει να κρίνει εξ αποστάσεως ή μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή είναι η εύκολη λύση και τη γνωρίζουμε όλοι!

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL