Δευτέρα, 24/09/2018

Αστυνομικές ειδήσεις απ΄ όλη την χώρα: Νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα

ASTYNOMIA AYTOKINHTO 00Ασπρόπυργος:
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο του Ο.Τ.Ε., με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Λαζαρέτα Ζακύνθου:
Μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 45χρονος υπήκοος Πολωνίας, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Θεσσαλονίκη:
Δύο (2) άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, εισήλθαν σε ενεχυροδανειστήριο και με χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν από υπάλληλο χρηματικό ποσό και από πελάτη (1) χρυσή αλυσίδα. Δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

2ο χλμ Επ. Ο. Δυτ. Φραγκίστας - Γρανίτσας
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 51χρονος, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Κολωνός:
Συνελήφθησαν (2) υπήκοοι Αλβανίας και (1) υπήκοος Ιράκ, διότι στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (38) κιλά και (100) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των (2.640) €, (2.000) Λεκ Αλβανίας, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και (4) κινητά τηλέφωνα. Επίσης, κατασχέθηκε και (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL