Τρίτη, 22/01/2019

Αστυνομικές ειδήσεις απ΄ όλη την Ελλάδα ** Ατυχήματα, ληστείες, συλλήψεις...

ASTYNOMIA ASQENOFORO Μοσχάτο:
Δίκυκλη μοτοσικλέτα, οδηγούμενη από 45χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μεταλλικά κιγκλιδώματα,

με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Καμίνια:
Άγνωστος δράστης, εισήλθε σε αρτοποιείο και με την απειλή όπλου, απέσπασε από 52χρονη ημεδαπή υπάλληλο, χρηματικό ποσό.

Χαϊδάρι:
Άγνωστος δράστης, εισήλθε σε ξενοδοχείο και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε τον 53χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη και του απέσπασε χρηματικό ποσό.

Θεσσαλονίκη:
Συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Αλγερίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις των Μονομελούς και Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) ετών και  έξι (6) μηνών, για ληστεία.

Ε.Ο Ιωαννίνων- Κακαβιάς:

Συνελήφθη 35χρόνος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Άρτας, για απόπειρα ληστείας. Επίσης σε βάρος του υπήρχε το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη Χώρα.

Κομπότι Άρτας:
Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί επιβαίνων σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατελήφθη να μεταφέρει στο εσωτερικό της Χώρας, τρεις (3) ομοεθνείς παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Ιωάννινα:

Συνελήφθη 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Ένα κιλό και 980 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 24,7 γραμμάρια ηρωίνης, 465 γραμμάρια καπνού άνευ ειδικής ταινίας φόρου κατανάλωσης, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και χρηματικό ποσό. Επίσης κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του.

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL