Τρίτη, 22/01/2019

Αστυνομικές ειδήσεις απ΄ όλη την Ελλάδα ** Παράτυποι μετανάστες στην Ιαλυσό και Καστελλόριζο ** Με απειλές όπλων ληστεύουν τον κόσμο!

ASTYNOMIKO TMHMA IALYSOYΙαλυσός Ρόδου - Μεγίστη:

Αρκετοί ήταν και σήμερα οι παράτυποι μετανάστες που μας ήρθαν από τα απέναντι παράλια. Το ίδιο, πάντως, συνέβη και στο Καστελλόριζο. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού και Μεγίστης, 43 παράτυποι μετανάστες, προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Αμαλιάδα:
Συνελήφθη ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από τις οικίες δύο ημεδαπών, μικρό χρηματικό ποσό, έναν φορητό Η/Υ και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, δράστης από 08-09-2015 έως 10-10-2015, διέπραξε τέσσερις (4) κλοπές σε οικίες και καταστήματα στην περιοχή της Αμαλιάδας, αφαιρώντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Άνω Λιόσια:
Άγνωστος δράστης, μετέβη σε καντίνα ιδιοκτησίας ημεδαπής και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε τον 31χρονο γιό της και του απέσπασε χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα, μαζί με άγνωστο συνεργό του.

Πειραιάς:

Άγνωστος δράστης, προσέγγισε 55χρονο ημεδαπό και με την απειλή όπλου, απέσπασε ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό.

Πλατανάκια Σερρών:
Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του και σε χοιροστάσιο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 517 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Γιαννιτσά:
Συνελήφθη 33χρονος υπήκοος Πακιστάν, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή κάθειρξης έξι (6) ετών και χρηματική ποινή 10.000 €, για διακίνηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

Τρίκαλα:
Συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα.

Κάτω Αχαΐα:
Συνελήφθη υπήκοος Ρουμανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL