Τρίτη, 22/01/2019

Αστυνομικές ειδήσεις απ΄ όλη την Ελλάδα ** Κάποιοι έκαναν "επάγγελμα" την μεταφορά παράτυπων μεταναστών ** Σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ

ASTYNOMIA 55Ε.Ο. Ξάνθης – Δράμας

Σε έρευνα που έγινε από Υπαλλήλους του Δασαρχείου Δράμας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε άγνωστος αλλοδαπός και έφερε πινακίδες Βουλγαρίας,

διεπιστώθη ότι μετέφερε 14 παράτυπους μετανάστες, υπηκόους Συρίας, οι οποίοι συνελήφθησαν. Διακινητής διέφυγε και αναζητείται, ενώ στο όχημα βρέθηκαν, 2 Δελτία Αστυνομικής ταυτότητας Ελληνικής Δημοκρατίας και ένα Δελτίο Ταυτότητας Ρουμανικών αρχών, πλαστά.

Διποταμία Καστοριάς
Συνελήφθη 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2.015 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ράγιο:

Συνελήφθη 50χρονος, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το που οδηγούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 14 κιλά και 724 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όχημα κατασχέθηκε.

Κορωπί
Τρεις (3) άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν 43χρονο πεζό υπήκοο Πακιστάν και με χρήση σωματικής βίας, του απέσπασαν χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα.

Αχαρναί
Άγνωστοι δράστες, παραβιάζοντας κεντρική είσοδο, εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν (1) φορητό Η/Υ καθώς και τα κλειδιά Ι.Χ.Ε. αυτ-ου, ιδιοκτησίας του, με το οποίο και διέφυγαν.

Κακαβιά
Συνελήφθη 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, για ζωοκλοπή.

Κακαβιά
Συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Σερβίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Αρχών της Ελβετίας, για παραβάσεις του Ν. περί Ναρκωτικών.

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών:
Ανακοίνωση σεισμικής δόνησης 12-10-2015/05:16
Ζάκρος Λασιθίου Σημειώθηκε Ασθενής σεισμική δόνηση, με μέγεθος 4,5 βαθμών της κλίμακας Richter, που προερχόταν από απόσταση 450 χλμ. Ν/Α της Αθήνας, με επίκεντρο της δόνησης στο θαλάσσιο χώρο 64 χλμ. Ν - Ν/Δ της Ζάκρου.

 

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL