Σάββατο, 25/01/2020

Αστυνομικές ειδήσεις απ΄ όλη την Ελλάδα ** Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο!

RAGES TRENOUΡοδόπολη Σερρών

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, αποπειράθηκε να παραβιάσει φυλασσόμενη διάβαση και συγκρούσθηκε με  επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα 83χρονος ημεδαπός, συνεπιβάτης του ανωτέρω οχήματος και ελαφρά ο 78χρονος οδηγός.

ΡΟΔΟΣ:

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, τέσσερις γυναίκες υπήκοοι Συρίας ηλικίας από 26 έως 50 ετών και δύο άνδρες υπήκοοι Συρίας ηλικίας 21 και 49 ετών, γιατί μετέβησαν διαδοχικά στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση παραποιημένων διαβατηρίων φιλανδικών αρχών, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία.

ΘΗΡΑΣ:

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο άνδρες υπήκοοι Συρίας ηλικίας 19 και 27 ετών που συνόδευαν ένα παιδί, γιατί μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση παραποιημένων δελτίων ταυτότητας αρχών Βουλγαρίας επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ξεχωριστές πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Ελβετία.

ΚΩΣ:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 30χρονος υπήκοος Συρίας, γιατί όπως προέκυψε διευκόλυνε μία 21χρονο ομοεθνή του να επιβιβαστεί σε διεθνή πτήση με προορισμό τη Σουηδία κάνοντας χρήση διαβατηρίου σουηδικών αρχών.

Κυψέλη:

Δύο (2) άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν 44χρονο υπήκοο Πολωνίας και με χρήση σωματικής βίας και μαχαιριού, αφού τον τραυμάτισαν στην ωμοπλάτη, του απέσπασαν τσαντάκι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και (2) κινητά τηλέφωνα. Παθών διακομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο Κ.Α.Τ., για την παροχή των Α΄βοηθειών.

Ζωγράφου

Άγνωστος δράστης, επιβαίνων σε μοτοσικλέτα, προσέγγισε 65χρονη ημεδαπή και με χρήση σωματικής βίας, απέσπασε την τσάντα της, η οποία περιείχε το κινητό της τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα. Παθούσα, τραυματίστηκε ελαφρά από την πτώση της στο έδαφος και διεκομίσθη σε Νοσοκομείο για την παροχή Α΄βοηθειών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL