Τετάρτη, 19/12/2018

Συνελήφθησαν στη Ρόδο τρία διωκόμενα άτομα

ASTYNOMIKOI POLICE 2Συλλήψεις τριών

διωκόμενων

ατόμων στη Ρόδο

Στις 02-09-2015 το πρωί και το βράδυ συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου:

α) ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης 8 μηνών για επιταγές,
β) ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης 8 μηνών για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος,
γ) ένας 59χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου με ποινή φυλάκισης 1 έτους για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη 9 λαθρομεταναστών στη Μεγίστη

Στις 02-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης 7 άνδρες υπήκοοι Συρίας (που συνόδευαν ένα παιδί) και ένας άνδρας υπήκοος Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη 34 λαθρομεταναστών στη Σύμη

Στις 2-9-2015 συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης 33 άνδρες υπήκοοι Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL