Δευτέρα, 27/01/2020

Διακόσιοι είκοσι (220) παράτυποι μετανάστες βγήκαν στην Κω! ** "Λίμπα" τα έκαναν μετανάστες στην Μυτιλήνη

LAQRO metanastes Κως: Συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τ.Α. Κω, διακόσιοι είκοσι (220) παράτυποι μετανάστες, εκ των οποίων 45 υπήκοοι Αφγανιστάν, 43 Πακιστάν, 81 Ιράκ, 49 Μπαγκλαντές, 1 Λιβάνου και 1 Σρι Λάνκα, προερχόμενοι από έναντι τουρκικά παράλια.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Παράτυποι μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, που βρίσκονταν στο λιμένα Μυτιλήνης, προκειμένου να καταγραφούν από το αρμόδιο μεικτό κλιμάκιο Λιμενικού – Αστυνομίας, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους λόγω του συνωστισμού και μη τήρησης της σειράς προτεραιότητας και εν συνεχεία επιτέθηκαν με πέτρες σε βάρος των Λιμενικών και Αστυνομικών Δυνάμεων, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε Ι.Χ.Ε. αυτ-τα, που ήταν σταθμευμένα στον ανωτέρω λιμένα.

Ακολούθως, διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Π. Κουντουριώτη, παραμένοντας στο οδόστρωμα. Με επέμβαση των Λιμενικών Δυνάμεων και της Διμοιρίας Δ.Α Λέσβου, ανωτέρω παράτυποι μετανάστες απωθήθηκαν και η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε.

Από τις Λιμενικές Αρχές, πραγματοποιήθηκε προσαγωγή ενός παράτυπου μετανάστη υπηκόου Αφγανιστάν.

ΜΑΝΤΑΜΑΔΕΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ): Συνελήφθη ημεδαπός, γιατί είχε επιβιβάσει σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, 12 παράτυπους μετανάστες, υπηκόους Συρίας, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, προκειμένου να τους μεταφέρει στη Μυτιλήνη, έναντι χρηματικού ποσού. Προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL