Σάββατο, 25/01/2020

Μέχρι και η αστυνομία πλέον έχει χάσει τον... μπούσουλά της! Δεν γνωρίζει πώς ν΄ αποκαλέσει τους "επισκέπτες" που μας έρχονται από τα απέναντι παράλια!

LAQRO metanastes

Έχουν τρελαθεί πλέον οι Αστυνομικοί και οι Λιμενικοί μας! Δεν φτάνει που όλοι μέρα ασχολούνται με το πώς να περισώσουν τους εκατοντάδες "επισκέπτες" που μας έρχονται κατά δεκάδες από τα απέναντι παράλια, δεν

γνωρίζουν και πως να τους αποκαλέσουν για να μην... κακοκαρδίσουν όλους εκείνους που άλλοι τους αποκαλούν "λαθρομετανάστες", άλλοι "μετανάστες", άλλοι "πρόσφυγες", άλλοι "μη νόμιμους αλλοδαπούς", άλλοι "παράτυπα εισελθόντες αλλοδαπούς", και άλλα πολλά!

Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημά μας δεν είναι αυτό! Το πρόβλημά μας είναι "τι μέλλει γενέσθαι"! Αν και πολλοί δίνουν την απάντηση λέγοντας "ο Θεός να βάλει το χέρι του"!..

Σύλληψη 25 λαθρομεταναστών στη Ρόδο

Στις 17-08-2015 το πρωί συνελήφθησαν:
α) στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου 17 υπήκοοι Συρίας (11 άνδρες και 6 γυναίκες που συνόδευαν 4 παιδιά) και 8 άνδρες υπήκοοι Ιράκ
β) στην Ιαλυσό από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού 11 υπήκοοι Συρίας (7 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 5 παιδιά)
για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη 11 λαθρομεταναστών στη Μεγίστη

Στις 17-08-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης 11 υπήκοοι Συρίας (9 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 1 παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη 39 λαθρομεταναστών στην Σύμη

Στις 17-08-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης 19 υπήκοοι Αφγανιστάν (13 άνδρες και 6 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά), -7- άνδρες υπήκοοι Συρίας (5 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδιά) και 4 υπήκοοι Ιράκ (3 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 1 παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Εξιχνίαση κλοπής στη Ρόδο

Στις 18-08-2015 εξιχνιάστηκε κλοπή από αστυνομικούς της Υ.Α. Ρόδου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου υπηκόου Αλβανίας, Ρομά, ο οποίος στις 15-08-2015 το πρωί διέρρηξε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο. Το κλεμμένο τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο.

Σύλληψη μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω

Στις 17-08-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δυο υπήκοοι Ιράν ηλικίας 34 και 19 ετών, ένας 31χρονος υπήκοος Τουρκίας και ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL