Κυριακή, 26/01/2020

Σύμφωνα με καταγγελία 30χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, τη βίασε υπάλληλος του ξενοδοχείου που διέμενε!

KOPELLA 22Φαίνεται πως "όταν σφίξουν οι ζέστες" πολλά μπορούν να συμβούν!Όπως αυτό που συνέβη με μια ξένη τουρίστρια, η οποία αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κάλεσε την Αστυνομία, που συνέλαβε τρεις νεαρούς, τον ένα με την κατηγορία του βιασμού και τους άλλους δύο για απλή συνέργεια

Το περιστατικό συνέβη στην Κρήτη και αφορά μια 30χρονη Βρετανίδα τουρίστρια η οποία ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο νησί, η γνωριμία της, με τρεις υπαλλήλους του ξενοδοχείου όπου διέμενε αποδείχτηκε τραυματική.

Συγκεκριμένα, η νεαρή Αγγλίδα, που διέμενε σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αμμουδάρας, κατέβηκε χτες το βράδυ να πιει ένα ποτό στο μπαρ του συγκροτήματος, κι εκεί γνώρισε τον μπάρμαν, με τον οποίο είχε ήδη μια οικειότητα τις προηγούμενες ημέρες.

Το ποτό είχε και συνέχεια με τον μπάρμαν να γνωρίζει τη νεαρή φίλη του και σε δύο συναδέλφους του με τους οποίους ήταν παρέα. Όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία, με τον μπάρμαν έκαναν έρωτα με τη θέληση της αλλά ο ένας από τους δύο νεαρούς την βίασε, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο φίλων του. Η ξένη τουρίστρια αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κάλεσε την Αστυνομία, που συνέλαβε και τους τρεις νεαρούς, τον ένα με την κατηγορία του βιασμού και τους άλλους δύο για απλή συνέργεια. (cretalive)

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL