Σάββατο, 21/01/2017

Αξέχαστη θα μείνει η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Καλυθιών «Μεσόγειος»

 photoΜια αξέχαστη εκδήλωση έζησαν όσοι παρέστησαν στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Καλυθιών «Μεσόγειος»
Ο σύλλογος, όπως μας είπαν τα μέλη του, επέλεξε η κοπή της πίτας να πραγματοποιηθεί την ημέρα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, της ημέρας των γραμμάτων, «γιατί

νιώθουμε κοντά στα παιδιά και θέλαμε με την ευκαιρία της επίσκεψης τους στην εκκλησία και την παρακολούθηση της θείας λειτουργίας να παραβρεθούν και στην εκδήλωσή μας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς»!
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τίμησε την εκδήλωση πολύς κόσμος, μεγάλοι και παιδιά, και ανάμεσα τους οι εκπαιδευτικοί, ο Πάτερ Κουτσονούρης, ο Στέργος Σαββούλης, όπου έκανε βίντεο λήψη του γεγονότος, ο αντιδήμαρχος photo 1Καλλιθέας Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μιχάλης Σταυρής και ο Δικηγόρος Γιάννης Φλεβαρης, καθώς επίσης και οι πρόεδροι των συλλόγων των σχολείων 1ο και 2ο δημοτικό και το γυμνάσιο Καλυθιών!
 Αφού ευλόγησε την πίτα ο ιερέας, στη συνέχεια μοιράστηκε στον κόσμο! Το φλουρί κέρδισε η μαθήτρια Μαρία Κιόττου μαζί μ΄ ενα tablet το οποίο αποφασίστηκε να είναι το δώρο για τον τυχερό!
Σύντομη ομιλία εκφώνησε η πρόεδρος του συλλόγου «Μεσόγειος» έναν λόγο στον οποίο έκανε μια αναδρομή στην δράση του συλλόγου το προηγούμενο έτος και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο και έδωσε τις ευχές για το νέο έτος, τον λόγο πήραν κατά σειρά ο Αντιδήμαρχος, ο πρόεδρος και ο κ. Φλεβάρης για να δώσουν με την σειρά τους τις ευχές προς τα μέλη του συλλόγου και τον κόσμο που ήταν εκεί!

Ευχές κι απ΄όλο το Δ.Σ του Συλλόγου για μια καλή και εποικοδομητική χρονιά για όλους με υγεία πάνω από όλα και διάθεση για αλλαγές προς το καλύτερο με περισσότερη συνεργασία!

photo 2

photo 3

photo 4

photo 5

photo 6

 

GOLD SILVER 77 TELIKO 

veludaveluda

KREATAGORA new FINAL

FLWRA 20 TELIKO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh