Κυριακή, 21/04/2019

Πότε τελειώνει η σχολική χρονιά και πότε ξεκινούν οι Πανελλαδικές

 PANELLADIKES EKSETASEIS 7Σιγά - σιγά βαδίζουμε στο τέλος κι αυτής της σχολικής χρονιάς. Και φυσικά με τη λήξη της χρονιάς, ξενινούν και οι πανελλαδικές εξετάσεις, με χιλιάδες μαθητές να προετοιμάζονται γι΄ αυτή τη μεγάλη "μάχη" που έχουν να δώσουν!

Πιο συγκεκριμένα, στις 21 Μαΐου λήγει το σχολικό έτος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ οι πανελλαδικές θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου.

Ο λόγος για τον οποίο οι εξετάσεις μεταφέρονται τόσο αργά είναι οι εκλογές, ανέφερε ο υπουργός Παιδείας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Από τη στιγμή που οι σχολικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου οι ενδοσχολικές για τους μαθητές των γυμνασίων και της Α' και Β' τάξης των λυκείων αναμένεται να ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου. Οι πανελλαδικές εξετάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν 7-10 Ιουνίου.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες ότι το προηγούμενο έτος οι πανελλαδικές, για τους μαθητές των γενικών λυκείων, ξεκίνησαν στις 17 Μαΐου και ολοκληρώθηκαν στις 31 Μαΐου.

Το 2013 τα μαθήματα έληξαν στις 15 Μαΐου και οι ενδοσχολικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν στις 14 Ιουνίου.

Δεδομένου του γεγονότος ότι φέτος τα μαθήματα θα λήξουν στις 21 Μαΐου οι ενδοσχολικές εξετάσεις πιθανόν να ολοκληρωθούν στις 20 Ιουνίου.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL