Κυριακή, 22/09/2019

Χαρ. Κόκκινος - Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων Εξετάσεων: Tίποτα δεν χαρίζεται και όλα κατακτιούνται με αγώνες ** Η επένδυση στη γνώση είναι η απάντηση στη κρίση!

KOKKINOS XAR. NEW 2Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, κ. Χ. Κόκκινος με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των πανελληνίων εξετάσεων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάποιοι χαμογέλασαν γιατί πέτυχαν το στόχο τους, αλλά και κάποιοι στενοχωρήθηκαν , γιατί δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες τους .

Αισθάνομαι την ανάγκη ως γονιός, ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος της αυτοδιοίκησης να απευθυνθώ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων , αλλά και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς .

- Σε αυτούς που πέτυχαν το στόχο τους να εισαχθούν στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τους συγχαίρω θερμά . Έδωσαν τη μάχη και κέρδισαν. Οφείλουν να συνεχίσουν και να μην επαναπαυτούν . Οι προσπάθειες πρέπει να είναι διαρκείς, ο αγώνας για δια βίου εκπαίδευση συνεχής. Η απόκτηση γνώσεων είναι το βασικό εφόδιο για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις .

- Σε αυτούς που δεν πέτυχαν το στόχο τους να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας . Ψηλά το κεφάλι , έδωσαν μια μάχη που δεν την κέρδισαν , όμως η ζωή είναι γεμάτη αγώνες και δίνει πολλές ευκαιρίες. Αν προσπαθήσουν και βελτιώσουν τα λάθη τους , θα τα καταφέρουν . Τη πρόσκαιρη απογοήτευση να τη διαδεχτεί η αισιοδοξία και η οργανωμένη προσπάθεια .

- Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς θα αναφέρω το αυτονόητο και αυτό που στη συντριπτική τους πλειοψηφία πράττουν . Να είναι σταθερά κοντά στα παιδιά .

- Η επιτυχία μας ως λαός είναι να διδασκόμαστε από τα λάθη μας , να ενθαρρυνόμαστε από τις επιτυχίες μας και να προχωράμε με στόχο να ανοίξουμε επιτυχημένους δρόμους . Η αρνητική συγκυρία που βιώνει ο ελληνικός λαός στη χώρα μας που μαστίζεται από την οικονομική κρίση μας στέλνει το μήνυμα –δίδαγμα ότι :
Tίποτα δεν χαρίζεται και όλα κατακτιούνται με αγώνες .

Η επένδυση στη γνώση είναι η απάντηση στη κρίση .

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL