Κυριακή, 16/12/2018

Η πιο πετυχημένη εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Πάνω από 500 άτομα, γονείς και μαθητές κατέκλυσαν την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 ΦΩΤΟ 2 ΓΕΝΙΚΗ«Η ευτυχία του ανθρώπου συνίσταται στη μόρφωση και στην παιδεία, και όχι στα αγαθά που δίνει και παίρνει η τύχη.» Πλούταρχος
Δικαίως θεωρείται η πιο επιτυχημένη εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Κάθε φορά, κάθε χρονιά έχει να παρουσιάσει κάτι νέο.

Να αναδείξει νέες προοπτικές και πάντα να αναπτερώσει το ηθικό των μαθητών. Να τονίσει την αισιοδοξία και να παροτρύνει για τη μάθηση.
Πάνω από 500 άτομα, γονείς και μαθητές κατέκλυσαν την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου την περασμένη Κυριακή. Πάνω από 60 επαγγελματίες έδωσαν το παρόν για να παραθέσουν τη δική τους επαγγελματική εμπειρία στον πραγματικό κόσμο.
 ΦΩΤΟ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΚορυφαία η παρουσίαση από τον καθηγητή-συγγραφέα κ. Δημήτρη Μπουραντά. Κατάφερε να καθηλώσει παιδιά 16 και 17 ετών, τα οποία με εκπληκτική ωριμότητα συμμετείχαν στην καθ' όλα διαδραστική παρουσίαση.
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Γραμμάτων Πολιτεία ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που είναι δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια και μοιράζονται την αγωνία για την εκπαίδευση των παιδιών.
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, την Ανωτέρα Τουριστική Σχολή, τα Ι.Ε.Κ Ρόδου, το Καζίνο Ρόδου Α.Ε., την COFFEE PLUS Α.Ε., την Δ. Θεοδωρόπουλος Α.Ε. και όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

ΦΩΤΟ ΟΜΑΔΙΚΗ

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL