Κυριακή, 26/01/2020

Εκπνέει ο χρόνος διαθεσιμότητας για κατηγορίες υπαλλήλων, όπως οι εκπαιδευτικοί

 KINHTOPOIHSEIS 888Το Σάββατο εκπνέει ο χρόνος διαθεσιμότητας για κατηγορίες υπαλλήλων, όπως οι εκπαιδευτικοί, τμήμα των οποίων βρίσκεται ακόμη στον αέρα με την απειλή της απόλυσης.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης εγκύκλιο με την οποία δίνει οδηγίες για την κινητικότητα του προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η εγκύκλιος για τους εκπαιδευτικούς εκδόθηκε καθώς έχει προκύψει αλαλούμ από νομοθετικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής, δεδομένου ότι το Σάββατο λήγει το οκτάμηνο της διαθεσιμότητάς τους. Νωρίτερα είχαν γίνει τροποποιήσεις επί τροποποιήσεων σε ΦΕΚ και στη συνέχεια επανορθώσεις σφαλμάτων σε υπουργικές αποφάσεις.

Οι «διαθέσιμοι» εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας όπου κατείχαν οργανική ή προσωποπαγή θέση μέχρι και την Παρασκευή:

α) αίτηση για να δηλώσουν τους φορείς στους οποίους επιθυμούν να μεταταχθούν / μεταφερθούν καθορίζοντας τη σειρά προτίμησης και

β) τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, για την αποτίμηση προσόντων και πιστοποιητικά που τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους μητρώα.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL