Κυριακή, 26/01/2020

Εφημερίδα "Πρόοδος" προς Χατζηευθυμίου: Ο άνθρωπος που ποινικοποίησε την πολιτική ζωή του τόπου για να γίνει δήμαρχος, τώρα επιδιώκει να ποινικοποιήσει και την δημοσιογραφία!

PROODOS - efhmridaΟ άνθρωπος που ποινικοποίησε την πολιτική ζωή του τόπου για να γίνει δήμαρχος, τώρα επιδιώκει να ποινικοποιήσει και την δημοσιογραφία για να

επιτύχει για δεύτερη φορά το στόχο του. Να ηγηθεί ενός "τερατουργήματος" όπως ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τον ενιαίο δήμο Ρόδου.

Αν και οι χαρακτηρισμοί εναντίον της εφημερίδας μπορούν κάλλιστα να οδηγήσουν σε προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον του, με την «ΠΡΟΟΔΟ» να επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και τους έμμεσους εκβιασμούς, περί ζητημάτων που δεν αφορούν την εφημερίδα, εν τούτοις δεν θα παίξουμε το παιχνίδι που επιζητεί να ξεκινήσει, στο μόνο γήπεδο που γνωρίζει καλά, τις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η κριτική που του ασκείται είναι αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική. Και πολιτική θα συνεχίσει να είναι. Οι πολιτικοί αντιπαρατίθενται πολιτικά, ούτε με ύβρεις, ούτε με εκβιασμούς και απειλές. Αν βεβαίως διαθέτουν πολιτική υπόσταση, αν έχουν επιχειρήματα και πρόταση.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL