Δευτέρα, 27/01/2020

Με μια παροιμία πέρασε στην αντεπίθεση ο Χατζής Χατζηευθυμίου: «Κι αλευρωμένος να ‘ναι ο ποντικός, η γάτα τον γνωρίζει»!

XATZHS 7 Από την παράταξη του Χατζή Χατζηευθυμίου εξεδόθη η εξής ανακοίνωση:

 Απάντηση σε εκείνους που μετατρέπουν σε μιντιακή «παράγκα» έντυπο του υποτιθέμενου «Προοδευτικού» χώρου για να στοχοποιήσουν την παράταξη του κ Χατζή Χατζηευθυμίου.

· Αποκαλυπτήρια και ξεγύμνωμα του «βαθέως» ΠΑΣΟΚ που αξιοποιώντας τοπικό έντυπο μάχεται λυσσαλέα την υποψηφιότητα του κ Χατζή Χατζηευθυμίου.

 Από την πρώτη στιγμή που ο Χατζής Χατζηευθυμίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, μία συγκεκριμένη μικρή μερίδα του πολιτικού και μιντιακού «συστήματος» έχασε τον ύπνο της.

Εμείς αν και κατανοούμε τον εκνευρισμό τους μπροστά στην εμφανή δυναμική και αποδοχή της υποψηφιότητας Χατζή, τους συνιστούμε να εγκαταλείψουν τον βρόμικο πόλεμο.

Όσο και να θέλουν να κρυφτούν πίσω από τοπικό «έντυπο» του υποτιθέμενου «Προοδευτικού» χώρου, δυστυχώς γι' αυτούς οι προθέσεις, τα πρόσωπα και τα ίχνη τους είναι φανερά.

Όσο και να υποτιμούν τους συμπολίτες μας, είναι γνωστή η θεσμική και επαγγελματική σχέση υποψηφίου για τη Δημαρχία από το χώρο του βαθέως ΠΑΣΟΚ με το συγκεκριμένο έντυπο.

Αρχικά πρόσθεσαν κάμποσα χρόνια στην ηλικία του επικεφαλής της παράταξης μας ώστε ψευδώς να τον εμφανίσουν περίπου ως απόμαχο της πολιτικής.
Ταυτόχρονα προβάλουν έτερο ανθυποψήφιο ως καταλληλότερο για τον κεντροδεξιό χώρο, διότι τον θεωρούν «εύκολο» αντίπαλο αντίθετα με τον κ Χατζηευθυμίου.
Χρησιμοποίησαν ακόμα και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς που άπτονται νομικής και δικαστικής αντιμετώπισης, για να σπιλώσουν την προσωπικότητα και το έργο του κ Χατζηευθυμίου ως Δημάρχου Ροδίων.
Όσο όμως και αν προσπαθούν με κτυπήματα κάτω από τη ζώνη να πλήξουν τον κ. Χατζηευθυμίου, οι συμπολίτες μας έχουν και μνήμη και κρίση.
Μπορούν λοιπόν να αυταπατώνται όσο θέλουν αλλά δεν θα τους επιτρέψουμε να δρουν παρασκηνιακά με πολιτικά και δημοσιογραφικά τερτίπια του 80.
Στο μεταξύ αν θέλουν να διασώσουν την πολιτική και δημοσιογραφική τους αξιοπρέπεια τους συνιστούμε να σταματήσουν τις επιθέσεις μέσα από το συγκεκριμένο τοπικό έντυπο.
Αν θεωρούν ότι δικαιούνται να διαχειριστούν τις τύχες αυτού του νησιού ας λύσουν πρώτα τα ζητήματα βιωσιμότητας του έντυπου και ας ασχοληθούν με το απλήρωτο προσωπικό.
Όλοι πλέον έχουν καταλάβει το στόχο της συκοφαντικής επίθεσης εκείνων που επιδιώκουν να στηρίζουν αυθαίρετες και διαπλεκόμενες «πολιτικές παράγκες» όπως εκείνες που δεσπόζουν στον αιγιαλό και τη παραλία του Έλλη.
Σε κάθε περίπτωση τους ενημερώνουμε ότι τα πολιτικά όνειρα θερινής νυκτός, θα τελειώσουν πρόωρα μέσα στο Μάιο με την ετυμηγορία του Ροδιακού Λαού.

 

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL