Δευτέρα, 27/01/2020

«Σκέψου και Δράσε Social, Γίνε Πρεσβευτής του Τόπου σου» το Σάββατο, 22 Μαρτίου

NEA AGORA - Apo ploio 6-okΗμερίδες διοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με τίτλο «Σκέψου και Δράσε Social, Γίνε Πρεσβευτής του Τόπου σου» το Σάββατο, 22 Μαρτίου και ώρα 10πμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου

Αιγαίου, και την Κυριακή, 23 Μαρτίου και ώρα 13μμ, στη Λίνδο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Λινδίων.

Κατά τις απαιτήσεις της σύγχρονης επικοινωνίας και διαφήμισης, οι ημερίδες καταπιάνονται με τις λειτουργίες που διέπουν το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς με την μεθοδολογία και την αποτελεσματικότητα αυτών των μέσων στην διαφήμιση, την ανάδειξη και την προώθηση του τουριστικού προορισμού του Αιγαίου και των τουριστικών επιχειρήσεων ειδικότερα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των κ.κ. Αντώνη Μάριου Παναγιώτη, blogger και social media specialist, Φωτεινής Βαρβίτσα, συμβούλου marketing και αρθρογράφου στο startup.gr, Δημήτρη Βασιλείου, ιδρυτή και διαχειριστή της εταιρείας iARK, Παναγιώτη Μουζάκη, συμβούλου επικοινωνίας και ψηφιακής ανάπτυξης, επικοινωνιολόγου και συνιδρύτριας της εταιρείας Socialeyes, Άγγελου Κουτσούκη, δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού και Ζαχαρία Λουδάρου, δημοσιογράφου και συμβούλου επικοινωνίας.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL