Σάββατο, 18/01/2020

Νατάσα Βενετοκλή: Καθιστούμε σαφές ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου έχει παραμείνει και θα παραμείνει ουδέτερη

NODE DWDEKANHSOUΑπό την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ. Νατάσα Βενετοκλή, πήραμε την εξής επιστολή:

Σχετικά με ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας από Δημοτική Παράταξη θα ήθελα να σας διευκρινίσω τα εξής:

 

Μετά την απόφαση των κεντρικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας να μην δώσει χρίσματα και στηρίξεις σε υποψηφίους α' βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, σε πανελλαδικό επίπεδο και κατ' επέκταση και στην Ρόδο, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν παρεμβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές α' βαθμού.

Είναι άκαιρο και άσκοπο να επιχειρείται μέσω ανακοινώσεων η εμπλοκή της ΝΟ.Δ.Ε σε δημοτικές παρατάξεις, πόσο μάλλον στη διενέργεια δημοσκοπήσεων ή στη διαρροή αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων , όταν μάλιστα αυτές διενεργούνται από τοπική εφημερίδα και όχι από το κόμμα.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι η Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό επίπεδο έχει απευθυνθεί σε εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και έχει βγάλει τα δικά της συμπεράσματα.

Καθιστούμε σαφές ότι καθ' όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου έχει παραμείνει και θα παραμείνει ουδέτερη αφήνοντας τα στελέχη της να επιλέξουν την παράταξη που θεωρούν ικανότερη να βοηθήσει και να επιλύσει τα προβλήματα του τόπου.

Η Πρόεδρος - Νατάσα Βενετοκλή

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL