Κυριακή, 26/01/2020

Τοπικό Συμβούλιο Κρεμαστής: Ο Αερολιμένας Ρόδου αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των κατοίκων της Ρόδου και ειδικά των κατοίκων των Κοινοτήτων Παραδεισίου και Κρεμαστής

AERODROMIO 555Την έντονη αντίθεσή του εκφράζει το Τοπικό Συμβούλιο Κρεμαστής για την παραχώρηση του Κρατικού Αερολιμένα Ρόδου "ΔΙΑΓΟΡΑΣ" σε ιδιώτες.

Μάλιστα, σε σχετική απόφαση που πήρε, επισημαίνει ανάμεσα στ΄ άλλα, ότι, "ο Αερολιμένας

Ρόδου αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των κατοίκων της Ρόδου και ειδικά των κατοίκων των Κοινοτήτων Παραδεισίου και Κρεμαστής".

Πιο αναλυτικά, στην απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου αναφέρονται τα εξής:

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην παραχώρηση του Κρατικού Αερολιμένα Ρόδου "ΔΙΑΓΟΡΑΣ" σε ιδιώτες, διότι ο Αερολιμένας Ρόδου δεν αποτελεί επιχείρηση που επιβαρύνει την εθνική οικονομία, αντίθετα συμβάλλει στη λειτουργία των αεροδρομίων των μικρών ακριτικών νησιών της Δωδεκανήσου.
Την υποχρέωση για ανταποδοτικά έργα προς τις όμορες Κοινότητες, είναι βέβαιο ότι ο ιδιωτικός φορέα θα την αρνηθεί. Ο Αερολιμένας Ρόδου αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των κατοίκων της Ρόδου και ειδικά των κατοίκων των Κοινοτήτων Παραδεισίου και Κρεμαστής.

Μια τέτοια ενέργεια θα αποβεί σε βάρος της προσέλευσης των τουριστών στη Ρόδο αλλά και για τους κατοίκους της Ρόδου, γιατί πιστεύουμε ότι το κόστος των υπηρεσιών αυτών θα αυξηθεί.

Η παρούσα θέση του Συμβουλίου της Κοινότητάς μας θα σταλεί στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη και θα κοινοποιηθεί στους Βουλευτές Δωδεκανήσου, Δήμο Ρόδου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου "ΔΙΑΓΟΡΑΣ".

Ο Πρόεδρος της
Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Κεφαλάκης Νικόλαος

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL