Πέμπτη, 12/12/2019

Τέσσερις ώρες κολυμπούσε ο ναυαγός ψαράς μέχρι να βγει στην παραλία Ιαλυσού!

 QALASSA - KYMATA"Τύχη βουνό" είχε ο 31χρονος ψαράς από την Τουρκία, που βρέθηκε σε παραλακή περιοχή στην Ιαλυσό, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού.

Και όχι μόνο είχε τύχη, αλλά διέθετε και αξιοθαύμαστη δύναμη αλλά και κουράγιο, καθώς πάλευε για τέσσερις, περίπου, ώρες με τα κύματα, αφού προηγουμένως είχε βγάλει τα ρούχα του!

 

Βέβαια, όταν τελικά βρέθηκε, βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση, (λόγω υποθερμίας), κι έτσι, οι αστυνομικοί, αφού κάλεσαν το ΕΚΑΒ, τον οδήγησαν στο Νοσοκομείο (Παθολογική Κλινική), όπου και νοσηλεύεται ευρισκόμενος σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Από κει και πέρα, αφού έγιναν γνωστά τα στοιχεία του, ενημερώθηκε το Τουρκικό προξενείο το οποίο επιβεβαίωσε ότι, πράγματι, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του, ενώ, παράλληλα είχε σταλεί και σχετικό σήμα από το Λιμεναρχείο του Μαρμαρίς στο Λιμεναρχείο της Ρόδου, το οποίο, φυσικά, ως αρμόδια υπηρεσία ανέλαβε τα περαιτέρω.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι ο εν λόγω Τούρκος ψαράς, βρισκόταν με την βάρκα του, για ψάρεμα, όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ανετράπη, Από κει και πέρα (βέποντας προφανώς και τα φώτα), προσπάθησε κι έφτασε στην παραλιακή περιοχή της Ιαλυσού, και μάλιστα βρισκόταν μέσα σ΄ ένα αυτοκίνητο σε μια προσπάθειά του να ζεσταθεί! Κι  εκεί ακριβώς τον βρήκαν οι αστυνομικοί.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL