Πέμπτη, 12/12/2019

Συναντήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου με υποψηφίους της παράταξης ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

XATZHDIAKOS 0O υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος πραγματοποίησε σειρά επαφών με υποψηφίους της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα συναντήσεων της παράταξης και η πορεία της προς τις δημοτικές εκλογές.

Χθες (Παρασκευή) συναντήθηκε με στελέχη και εκπροσώπους των χωρικών Δημοτικών Ενοτήτων του νησιού, όπου τέθηκαν προβληματισμοί και προτάσεις για την αναβάθμιση λειτουργίας των τοπικών κοινοτήτων και την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών τους.

Σήμερα (Σάββατο) είχε συνάντηση και συνομίλησε με υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου, οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους όσον αφορά την πόλη της Ρόδου, με ιδιαίτερη αναφορά στη Μεσαιωνική Πόλη, αλλά και στην εικόνα του κέντρου της πόλης, και των συνοικιών.

Στις παραπάνω συναντήσεις αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή η παρουσίαση των αρχών και των θέσεων της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ενώ παράλληλα συγκεκριμενοποιήθηκε και το περιεχόμενο θεματικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν έως τις εκλογές. Οι δυο πρώτες θα επικεντρώνονται στον πολίτη, και στην καθημερινότητα , καθώς και στον τουρισμό και στην εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα της τοπικής οικονομίας.

Το Σάββατο ο κ. Χατζηδιάκος συνοδευμένος από στελέχη και υποψήφιους της παράταξης θα επισκεφθούν στη Δημοτική Ενότητα Αταβύρου, και την Κυριακή θα βρίσκονται στη Δημοτική Ενότητα Λίνδου (Κάλαθος, Λάρδος), ενώ παράλληλα θα παραβρεθούν στην Γιορτή της Ελιάς στα Λάερμα.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL