Πέμπτη, 12/12/2019

Βασίλης Κουγιός: Είναι η ώρα που πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και ο καθένας μας χωριστά! - Στο μεταξύ συνεχίζονται οι προσπάθειες να εξευρεθούν... υποψήφιοι!

 KOYGIOS -Οι εκλογές πλησιάζουν, οι υποψήφιοι βγήκαν στους δρόμους για να γνωριστούν με τους ψηφοφόρους και να τους ενημερώσουν για την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την εκλογή τους, και γενικά όλα. πλέον, περιστρέφονται γύρω από τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές εκλογές και φυσικά (για να μην... ξεχνιόμαστε!) και τις ευρωεκλογές!

Ήδη, οι περισσότεροι συνδυασμοί έχουν προχωρήσει κι έχουν «καλύψει», με υποψήφιους, πάνω από το 50% του συνδυασμού τους, αλλά ο αγώνας... συνεχίζεται, καθώς πολλοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να "εκτεθούν" σε μια εποχή όπου οι δυσκολίες είναι ορατές!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κουγιός, (με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Στράτου Καρίκη), σε ανακοίνωση που έκανε αναφέρει τα εξής:

Προσοχή !!! Γιατί αυτή την φορά που πάμε στις κάλπες για να ψηφίσουμε πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είναι πλέον μια διαδικασία... Είναι η ώρα που πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας όλοι και ο καθένας μας χωριστά... Είναι η ώρα της κρίσης και του συλλογισμού κυρίως αυτή την περίοδο που περνάμε... Εκτός από τις θέσεις και τον διάλογο που πρέπει να γίνει, η σωστή επιλογή των ατόμων που θα κληθούν να υπηρετήσουν την Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι οι καταλληλότεροι!!! Η πενταετία που έρχεται είναι η πιο κρίσιμη για μας, τα παιδιά μας και τον τόπο μας... Προσοχή λοιπόν!!!

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL