Κυριακή, 19/01/2020

Την οργή και την αγανάκτησή του εκφράζει μ΄ επιστολή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρόδου, για την εμπρηστική ενέργεια στο Δικαστήριο του νησιού μας!

 dikastirio-11-660x330Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί σήμερα στο νησί μας η εμπρηστική ενέργεια αγνώστων στην αίθουσα του ακροατηρίου του Δικαστικού Μεγάρου της Ρόδου. Φυσικά, οι προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται από πλευράς

αστυνομικών αρχών, ενώ ο Δικηγορικός Σύλλογος απέστειλε επιστολή με την οποία εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του για την βάνδαλη αυτή ενέργεια. (Η φωτογραφία είναι από το fmtop.gr)

Ειδικότερα, στο κείμενο της επιστολής αναφέρονται τα εξής:

Ο Δικηγορικός Σύλλογος εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση του για την βάνδαλη ενέργεια εμπρησμού του Δικαστικού Μεγάρου και συγκεκριμένα του Ακροατηρίου

Εκφράζει, όμως, και τις διαμαρτυρίες του προς την Πολιτεία, η οποία στέκεται ανίκανη κι απλός παρατηρητής των εμπρηστικών αυτών ενεργειών, παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα έχει τεθεί το θέμα ασφάλειας του Δικαστικού Μεγάρου, όπου είναι πλέον έκδηλος ο κίνδυνος της ζωής και της ακεραιότητας δικαστικών λειτουργών, δικηγόρων, γραμματέων και διαδίκων.

Καλεί δε τους υπεύθυνους άμεσα να ανταποκριθούν στην ανάγκη λήψης των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας, προστασίας τόσο της ζωής των ανθρώπων όσο και των κτηριακών εγκαταστάσεων. Τέλος δε εκφράζει την οδύνη του για το παρανάλωμα πυρός του έργου τέχνης του Εσταυρωμένου, το οποίο κοσμούσε από το 1947 την αίθουσα του ακροατηρίου.

Ρόδος 14 Μαρτίου 2014

Ο Πρόεδρος                      Ο Γ. Γραμματέας

Κων/νος Σαρρής               Βασίλειος Περίδης

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL